Re: Plebiscyt Forumowy 2013

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Re: Plebiscyt Forumowy 2013

Post autor: maestro » 31 gru 2013, 3:31

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - w tym roku nagrode musi zgarnąć piwus, bez dwóch zdań. Za to, że niemal w pojedynkę ogarnął ten burdel z przenosinami. Na początku chciałem też wyróżnić osoby, które najbardziej angażują się w rozwój nowej strony (podsumowania, fb, grafika, korekty, felietony, kąciki) ale ograniczając wybór do 2, z pewnością pominąłbym kilka wartościowych osób, dlatego w tej kategorii zostanie tylko piwus. Jednak cała redakcja odwala super robote :)
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Seba82, bo zawsze docenię ogarniętą głowę w tematach włoskich. Dalej Sesto Elemento i Chemik- na zachętę. Ten ostatni może chwilami jeszcze siano w glowie ale z pomoca forum ma szansę wyjść na ludzi i zostać całkiem konkretnym wychowankiem
3. Najsłabsze ogniwo forum - nie oddam głosu w tej kategorii, bo każdy coś tu wnosi. Nawet jeśli tylko zamęt, to jest to nasz zamęt, może irytacja, wku....nie, ale na dłuższą metę to też tworzy klimat i wspomnienia. Kiedyś nie trawiliśmy Zazy, a dzis najbardziej go brakuje, nietolerowany petr może nie zawsze w najlepszym kontekście ale średnio co kilka dni jest wspominany, kojarzy go każdy. Bez takich użytkowników też by 'czegoś' brakowało. nawet najsłabsze ogniwo jest częścią łańcucha ;)
4. Największy piłkarski znawca - Nie sztuką jest interesować się Barceloną, Juventusem czy Bayernem. Warto docenić ludzi, którzy mają nieco niszowe, troszke oryginalne zainteresowania. Doktorek za bazę małolatów, janop za Szkocję i Enjoy za Francje
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - zawsze żałowałem, że nie poznałem Jarzyny. Ale to już pisałem rok temu. Ograniczę się więc do aktywnych użytkowników. Loczkerson, Maciek i Doktor
6. Największy dowcipniś - kiedyś Tomachos umiał rozbawić. Z aktywnych (do niedawna), to wciąż Chłopaczek. No i Cloner, bo jego riposty czasem rozwalają.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - pamiętając dawne czasy, bez wahania Mentor i Jarzyna. Obaj dostarczyli wielu dobrych wspomnień odnośnie forum. No i mimo wszystko Zaza.
8. Największy dziwak - rekinho, chociaż tu bardziej pasowałaby kategoria najbardziej oryginalna postać. Można go lubić, lub nie. Trudno być obojętnym ale z mojej strony nie jest to nominacja negatywna, po prostu postać oryginalna i ciekawa, agresja i zadziorność przemieszane z humorem i inteligencją. Dobrze, że się pojawił. Na swój sposób dziwni są też Cloner i Ebi ale to tak z braku laku, mocno naciągane nominacje, oczywiście też nie są w żaden sposób negatywne.
9. Najlepszy mod - fieldy, Maciek, piwus. Komentarz zbędny
10. Najlepszy typer - czeher zdecydowanie
11. Najlepszy avatar - Kluchman i fieldy, za wiernośc zasadom. Nawiązując też do dzisiejszej dyskucji w domku- sympatyczna kobita w avku masacry.
12. Wydarzenie roku na forum - przenosiny
13. Kto poczynił największy postęp - z wiadomych względów najbardziej w oczy rzucił mi się włoski. Kiedyś naprawde trudno było pałać do niego sympatia, a teraz proszę, jedna z bardziej pozytywnych postaci jeśli chodzi o reprezentacje bianconerich. Na wyróżnienie zasługuje też Marcinhp- kiedyś postać anonimowa, ostatnio pisze więcej, z pożytkiem dla forum. Nikt wiecej mi do głowy nie przychodzi :)

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”