2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Carbon-pisze niegłupio i aktywnie rozkręca forum. Oby więcej takich.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Ebi-za 'ego forumowe' tak wielkie, że aż muszę zmnijszać zoom by czytać jego posty, SZOPEN-którego działalność nie niesie za sobą nic obiecującego, MGiggs-żeby nie spinał się tak w dyskusjach
4. Największy piłkarski znawca - Dr.Football1, fieldy-za jego staty, janop-podoba mi się to że prócz ogromnej wiedzy, podoba mu się odwrotna strona piłki.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Dr.Football1-na poważnie, przejechałbym kiedyś pół Europy żeby obejrzeć sobie z gościem mecz przy piwku.
6. Największy dowcipniś - Nie śmieszy mnie połowa postów w Zwale i nawet 1/3 w Złotych Ustach, natomiast często leżę po pojedynczyć tekstach które giną w akcji. Bez głosu.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? Kamil232, Emerald-pamiętam że z ta 2 fajnie mi się gadało
8. Największy dziwak -
9. Najlepszy mod - pws za ogar z przeprowadzką
10. Najlepszy typer -
11. Najlepszy avatar - Alwin (z Walbeckiem w koronie)
12. Wydarzenie roku na forum - Przeprowadzka, Stopki vs Skarpetki, Virtual Soccer
13. Kto poczynił największy postęp - masacra-nabrał dużo ogłady, BasSu-walczy dzielnie, choć czasem motyką o słońce.