Poza tym ciezko ograniczac sie w tym miejscu do trzech uzytkownikow, bo kwalifikuje sie tu znacznie wiecej osob, dlugo by wymieniac.
2. Debiut roku: Carbon, jako pierwszy jakos kojarzy mi się z debiutantami, Sesto Elemento- pozytywnie sie czyta, poza tym zaglada w temat o Atletico
3. Najslabsze ogniwo forum:
4. Najwiekszy pilkarski znawca: Doktor- oczywiscie za wiedze z roznych lig i za to, ze jest kopalnia talentow
5. Forumowicz, ktorego chcialbys poznac – Jak co roku musze wspomniec, ze pisze tu wiele naprawde fajnych osob, ktore warto by bylo poznac. Najlepiej zrobmy w koncu jakis zlot albo cos
Poza tym kogos z kibicow La Liga
6. Najwiekszy dowcipnis: Panowie, na ktorych zwykle glosowalam jakos „zarzucili”, czy tez ograniczyli dzialalnosc
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Wymienilabym Emdzeja, ale zdaje sie, ze wrocil- oby na stale
8. Najwiekszy dziwak: Chyba wszyscy mamy w sobie cos z dziwakow, czego probke dalismy w wakacje w temacie Mamusiu, czy ja jestem dziwny
9. Najlepszy moderator: Piwus- Przenosiny (i wszystko, co z tym zwiazane) naszego kochanego forum to jednak duzy wyczyn
10. Najlepszy typer- Niestety nie orientuje sie w tym temacie
11. Najlepszy avatar- Krowka Realfana (przepraszam, ze po starym nicku, ale do nowego jakos nie umiem sie przyzwyczaic), bo chyba nigdy na Nia (
12. Wydarzenie roku na forum: Oczywiscie Przenosiny!
13. Kto poczynil najwiekszy postep: Niestety, w minionym roku o wiele rzadziej niz zwykle mialam okazje odwiedzac forum, tak wiec nie jestem w stanie ocenic.
Ps. Troche mi brakuje w naszym plebiscycie kategorii Najbardziej pozytywny uzytkownik, bo to jednak co innego, niz MVP forum, czasami chcialoby sie zaglosowac na kogos, kogo sie lubi, kto pozytywnie sie kojarzy niekoniecznie uwazajac go za najwiekszego pilkarskiego znawce czy MVP bo ci uzytkownicy moga np. malo sie udzielac.