Re: IV Edycja FIFA 13 Zapisy,Regulamin,Wyniki

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Re: IV Edycja FIFA 13 Zapisy,Regulamin,Wyniki

Post autor: ddemon » 23 sty 2014, 7:37

kulekfcb pisze:Panowie sorry za ostatnią moją absencję w temacie, ale mam masę spraw na głowie i totalnie nie mam czasu, dzisiaj znowu wyjeżdzam i będę dopiero we wtorek, od wtedy mogę coś zagrać. Jak będzie za późno to po prostu wpiszcie walkowery:)
Coś tzn ile? Będziesz mógł kontynuować zabawę,nie zamulać? Czy może lepiej będzie dokończenie rundy zasadniczej(rozegranie spotkania z bartbuksem) i zrezygnowanie z dalszej zabawy ??

Nie sztuką jest rozegrać X- spotkań w rundzie finałowej,urwanie komuś pkt,a innym osobom wpisać walkowery i uniknięcie dalszej odpowiedzialności-gry...Bo inni potem mogą domagać się anulowania swojego spotkania i potem ciągnie się smród,który koniec końcem dochodzi do anulowania wszystkich spotkań...Nie tędy droga :naughty:

Także proponuje następujące rozwiazanie:

1. Od wtorku masz czas,czyli 28 styczeń - od tego dnia do 1 lutego masz czas na rozegranie spotkania z bartbuksem - nie rozegrasz wpisuje walkowery...
2. Decyzja odnośnie dalszego uczestnictwa w zabawie do dnia 28 stycznia(w dzień który będziesz) - niestety decyzja musi być podjęta szybciej(możliwa zmiana terminarza,ustalenie podziału punktów) niestety trzeba ustawić prędzej(runda zasadnicza kończy się 26 stycznia więc masz czas wydłużony o 2 dni)...

UWAGA!!
2. KOLEJKA i 9. KOLEJKA 6.01-12.01

myhalek_acm (Fiorentina) - Marco_van_Basten ( Real) -:- / Marco_van_Basten ( Real) - myhalek_acm (Fiorentina) -:-
Panowie rozumiem,przełożenie spotkania o tydzień,ale dziś mija już 11 dzień :!: A z tego co widze w temacie teorytycznie żadnych wielkich prób odnośnie rozegrania spotkania nie było - I o ile na początku chciałem obwiniac oto MVB tak teraz niestety przeglądać temat Ustawki dochodzę do wniosku,że myhalek_acm wielkiej inicjatywy też nie podjął...
Jeśli mecz nie zostanie rozegrany do 26 stycznia oba spotkania zostaną uznane wynikiem 0:0 :/

Jeśli chodzi o spotkanie z
6. KOLEJKA i 13. KOLEJKA 20.01-26.01
Sesto_Elemento (Chelsea) - myhalek_acm (Fiorentina) -:- / myhalek_acm (Fiorentina) -Sesto_Elemento (Chelsea) -:-
Owszem istnieje wydłużenie okresu rozegrania spotkania o maksymalnie już 10 dni...

Ostrzegam w rundzie finałowej już tak długich terminów w celu przełożenia spotkań nie będzie(maksymalnie będzie to 7 dni) - nawet jeśli ja-organizator nie będę wstanie mógł zagrać a u mnie jest możliwy kilkudniowy rozbrat :)

Tą wiadomość traktujcie jako poważne ostrzeżenie i radzę wszystkim uczestnikom zabawy wziąć się w garść czyt. pady od playa :)

Wróć do „Gry Forumowe”