Re: III Edycja FIFA 14 - Zapisy,Regulamin,Wyniki

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Re: III Edycja FIFA 14 - Zapisy,Regulamin,Wyniki

Post autor: ddemon » 07 lut 2014, 15:52

Chelsea - Bayern 2:5
Bayern - Chelsea 4:3

Pierwszy mecz jak zawsze w deszczu :D Wynik moim zdaniem zasłużony,choć na początku musiałem ostro gonić...W drugim meczu dostałem już bramkę w 2 minucie nawet nie miałem kontaktu z piłką rozklepany jak dziecko,ale to co się działo potem to istne szaleństwo prowadzenie 3:1 po bramce samobójczej Cecha gdzie próbowałem go lobnąć a ona się jakoś tak odbiła nie fortunie..Potem do głosu doszedła Chelsea gdzie Neuer minął się z piłką na 3 metrze po rzucie rożnym i samobója strzela Goetze...Ostatecznie w 89 minucie zwycięskiego gola strzela Mandzukic gdyż czarny samael wyraźnie odkryty zagrał vabank...Moim zdaniem oba wyniki zasłużone,w drugim spotkaniu też sędzia trochę dał dupy przy karnym bo oprócz podyktowania go mógł sypnąć kartkę czerwoną - czysta pozycja do pustej bramki tymczasem gwizdał jakieś faule po czasie,wracał do sytuacji daleko wstecz...Cel spełniłem 3-4 pkt,które przypięczętowały moje podium w tej edycji :)
Dzięki za meczyki i wciąż masz szansę wygrać tą edycję mając bezpośredni mecz z Sinikiem :) Życzę powodzenia :)

Wróć do „Gry Forumowe”