Re: Liga Mistrzów: City-Barca

Granzo
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Re: Liga Mistrzów: City-Barca

Post autor: Granzo » 18 lut 2014, 11:34

Ta, Pelle zje Tate taktycznie, juz to widze. Ciezko miec do Martino pretensje w tym sezonie. Osiąga świetne wyniki, majac do dyspozycji taka kadre ciezko byloby o lepsze. Gdyby mial obronce i srodkowego napastnika to moglby cos zmienic, ale w takim przypadku? Dobrze ze chociaz Pedro i Alexis zaczeli strzelac. Xavi grac bedzie, bo to ona rzadzi szatnia. Niewielu jest trenerow, ktorzy mieliby taka wladze aby posadzic go na lawie.

Co do samego meczu - jesli uda sie Barcy strzelic szybko bramke to wygramy, a jesli gra bedzie bardziej przypominala szachy, to remis albo minimalna przegrana. Nie mam nastrojow pesymistycznych, City to klasa sama w sobie w ataku, z obrona gorzej. Ale Barca to nie Stoke City czy Fulham i nie bedzie tak latwo.

Wracajac do Taty - ja jestem pod wrazeniem jego pracy. Nie mial Messiego przez pol roku a i tak wyciagnal kosmiczne wyniki (Tito bez Messiego nic by nie osiagnal). Zgwalcil Real na Camp Nou, gwaltu na City nie przewiduje, w koncu wyjazdowy mecz, ale bedzie dobrze. Okiem kibica gdzie wiara przewaza nad rozumem - 3-1 dla Barcy. Okiem realisty 2-2 :)

Wróć do „Puchary Europejskie”