Anka - bez urazy, ale nie zgadzam sie z TobaAnka pisze:Cloner, bez urazy, ale trochę śmieszy mnie Twoja wypowiedź. Nie porównuj reprezentacji Finlandii do Azerbejdżanu. To powinno być karane!W swej wypowiedzi podkreśliłeś, że Paweł Janas ma wielkie szczęście - z tym się zgodzę. Nie zgodzę się z tym, że jest dobrym trenerem. Według mnie wszystko, co do tej pory osiągnęła za jego kadencji reprezentacja Polski jest skutkiem wielkiego farta, jakiego ma szkoleniowiec zespołu oraz dobrej postawy, jaką prezentują gracze. I nie prezentują jej dlatego, że mają trenera Janasa, ale dlatego, że 50% to piłkarze, którzy dorastali w towarzystwie Henryka Kasperczaka.
Pozdrawiam.
moze Finlandia jest troche mocniejsza, ale np. Estonia,
Janas ma wielkie szczescie i dlatego jest trenerem Polskiej Reprezentacji, Engel mial malo farta i niektore spotkania przegral, np. z Korea pld., wg mnie gdyby sklad byl troche inny mozna bylo z nimi powalczyc, ale niestety, wiemy jak to sie zakonczylo,
50% dorastalo w towarzystwie Kasperczaka
ja tylko przypomne ze to dzieki Janasowi w kadrze zadomowili sie ... Niedzielan z Rasiakiem
pozdrawiam