MiRas pisze:No, na Twój wiek wskazuje Twój podpis, niczym 10 - latek. Sam bym Ci napisał, ze w morde to Ty możesz dostać, ale po co mam tak pisać, aby dorównać tobie ostrzeżeniom? A i chwila, moment... to nie ja zakłądłem tematu, a jedynie mówię o Twoich wypowiedziach baranie, i napisałem jasno i wyraźnie, że jak moderator nie zablkowoał to chyba sobie 'legalnie' istnieje. Widzę, że w "pielwsej klasie cytać ni naucyli chlopcyka'.Chlopaczek pisze:No to zaloz jeszcze temat: Pamiatki Interu, Wypowiedzi po meczach Interu, Przepisy kulinarne graczy Interu i pelno tym podobnych.Jakby nie mozna bylo napisac o transferach (i tak sie to robi) w temacie Inter Mediolan.Nawet mod ci napisal zeby takich tematow nie zakladac.Za ta morde to dostaniesz ostrzezenie.Nie odzywaj sie tak do mnie bo jestes pare lat mlodszy ode mnie.Do piaskownicy to tobie blizej niz mnie idz tam i zacznij lepic babki bo to jedyne babki jakie w zyciu bedziesz mialMiRas pisze:Chłopaczek tak czytam Twoje wypowiedzi to są seryjnie żenujące. Idź do piaskownicy, bo Cię wołają
Co do tematu, to chyba jak moderatorzy go jeszcze nie zablkowali to jest stworzony tutaj na pełnym "legalu" więc po kiego wała puszczasz morde chłopaczek?
Transfery Interu? Heh póki co tylko zawodzi Cambiasso, a reszta gra tak jak oczekiwanoZe szczerymi pozdrowieniami.
Szczere pozdrowienia to se do d*** wsadź.
Pozdro 4MAJU.
No, na Twój wiek wskazuje Twój podpis, niczym 10 - latek - podpisy to moja prywatna sprawa moge tam miec co mi sie podoba bo mam to konstytucyjnie zapewnione prawo do wolnosci slowa i wypowiedzi.Jesli oceniasz ludzi po jednym podpisie to wspolczucia.A nie sorry ty dzielisz ludzi na tych co sa za Interem i na tych co za nim nie sa.
Sam bym Ci napisał, ze w morde to Ty możesz dostać, ale po co mam tak pisać, aby dorównać tobie ostrzeżeniom? - chyba nie za bardzo zalapales o co mi chodzilo wiec przeczytaj z trzy razy to moze zrozumiesz albo lepiej ci wyjasnie bedzie szybciej "po kiego wała puszczasz morde chłopaczek" chodzi o ta wypowiedz i za nia dostaniesz ostrzezenie zreszta tak samo jak za nazywanie mnie baranem.
A i chwila, moment... to nie ja zakłądłem tematu, a jedynie mówię o Twoich wypowiedziach baranie, i napisałem jasno i wyraźnie, że jak moderator nie zablkowoał to chyba sobie 'legalnie' istnieje- to dalej rob balagan i zalozcie (ty albo inni fani Interu) jeszcze 20 tematow o Interze zeby sie dowartosciowac.Zreszta za duzo jest tutaj tematow o jednym klubie bo wszystko mozna zmiescic w jednym glownym topicu.Przyklad z ostatniej chwili "Czy C.Zanetti przejdzie do Juve".Litosci.Przez takie cos poziom tego forum jest bardzo niski.
Widzę, że w "pielwsej klasie cytać ni naucyli chlopcyka'.- jak skonczysz tyle klas co ja to mozesz sie do mnie odzywac a tymczasem milcz jak do mnie mowisz (mam nadzieje ze jestes na tyle kumaty zeby zalapac to zdanie a jesli nie to bardzo mi przykro).
Szczere pozdrowienia to se do d*** wsadź.- lepiej to niz cos innego.Czyzby traumatyczne wspomnienia z dziecinstwa Miras?