Re: MŚ 2014: GRUPA D - Urugwaj, Kostaryka, Anglia, Włochy

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 475

Re: MŚ 2014: GRUPA D - Urugwaj, Kostaryka, Anglia, Włochy

Post autor: Slim91 » 20 cze 2014, 20:04

Włosi lubią sobie komplikować życie. Jak dla mnie Prandelli jak i cała reprezentacja zachowali się jak kilka razy Milan. Byli zbyt pewni siebie, że rywal zostanie odprawiony łatwo. Mam wrażenie, że grali jakby chcieli stracić mało sił. Wyjściowa jedenastka wręcz komiczna. Koniecznością jest wystawienie silniejszej ofensywy na słabego(jak to brzmi) rywala. Nawet od początku mogło zagrać 2-3 zmienników. Motta był zupełnie niepotrzebny. Teraz walka o życie z ciężkim rywalem. Sam Suarez może ich posłać do domu. Sami sobie będą winni. Balotelli w swoim tradycyjnym wydaniu. Czyli słabo. Uważa się go za klasowego napastnika jednak gdyby takim rzeczywiście był to informacje o 25 mln euro za niego były komiczne, ale jednak są sprawiedliwe. Czyż to nie jest prawda :?:

Jak widzę jak grają takie ekipy jak Kostaryka to uświadamiam sobie jak żałosna jest reprezentacja Polski. Dobrze, że dobre kilka lat temu zrezygnowałem z kibicowania im. Mnie wkurzania jest na patałachów.

Mam wrażenie, że narzekanie na komentatorów TVP jest po prostu tradycją. Nieważne jak będą komentować i tak będzie do kitu.

Na koniec zapomniałem. Cassano biega po boisku, a dwie klasy lepszy Rossi siedzi w domu.
Ostatnio zmieniony 20 cze 2014, 20:08 przez Slim91, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Mundial 2014 Brazylia”