Re: MŚ 2014: GRUPA E - Szwajcaria, Ekwador, Francja, Hondura

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Re: MŚ 2014: GRUPA E - Szwajcaria, Ekwador, Francja, Hondura

Post autor: fieldy » 21 cze 2014, 8:55

w pierwszym meczu Francji komentatorzy marudzili w kółko o tym, ze Benzema powinien mieć 3 kole na koncie i mówilem wtedy, ze nie zasną w nocy z przejęcia. Wczoraj pierwsze co zrobili, to przypomnieli, ze powinien mieć hattricka w pierwszym meczu :lol2:
Fajnie zagrała Francja, myślę ze głownie dlatego, ze mecz im się fajnie ułozył. Początek byl niemrawy, wręcz nudny, wiele się nie działo, aż Giroud zdobył gola. Szwajcaria nie zdążyła się otrząsnąć i było 0:2, przez co kompletnie odpuścili. Para stopeprów Djourou - Senderos nie wróżyła dobrze :mrgreen: do tego bramkarz nie ogarniał- za tego drugiego gola powinien dostać karnego... wiadomo co. Podobnie jak w tym sparingu przed samym turniejem, Francja poczuła krew i na luzie roznieśli rywali. W końcówce trochę odpuścili, Benzema, zdaje się, dał dupy w murze. Bardzo jestem ciekaw co pokażą w meczu z silniejszym rywalem. Na chwilę obecną jestem zadowolony, bo Francuzom kibicuje na MŚ. Hiszpania, Anglia, możliwe ze Włochy odpadną, więc już będzie trochę łatwiej.

Wróć do „Mundial 2014 Brazylia”