Z Meksykiem będzie ciekawie jednak Holandrzy utemperowali w sposób bezlitosny jedną z rewelacji turnieju. Podziwiam gre mekysku,swietny bramkarz obrona z rafą ale,ciekawa pomoc(szkoda ze ich dm nie zagra) fajny atak, tylko że ja szczerze przyznam nie mam zdania na temat grupy A.
Zapowiada się kapitalny mecz i jestem pewny ze LVG coś wymyśli na ten mecz. Meksyk jest kapitalnie ułożony .O Chile miałem podobne zdanie po meczu z Hiszpanami jednak Holendrzy i mądrość LVG pokazały co dzieli tych wilczków od tych starych wyjadaczy.Czytam wszędzie ze mecz Holandia-Chile był nudy. Nie porywał ale taktyka Holandii w defensywie była znakomita. Austalia miała 5-6 swietnych okazji z Holandrami.Chile nie miało żadnej- to tylko pokazało mądrość trenera, to czym imponowalo Chile w 2 pierwszych meczach została rozpracowane.
Szkoda bo odpadnie 1 fajna druzyna ,jednak dla takich meczy człowiek czeka 4 lata. jestem ciekaw tylko czy meksyk bedzie umiał zmienić taktyke na rywala, bo to ze LVG czymś zaskoczy jestem pewien.