cloner pisze:zabawie sie teraz w moderatora - kto napisze kolejny post OT bedzie ostrzezenie![]()
bo to sie nudne robi, temat jest o szansach w LM, a nie o pojedynkach Man utd vs. Arsenal, i o bramkarzachobaj i Lehmann i VDS sa slabi, wiec nie wiem nad czym tak dyskutujecie, a transfery, ktore oba kluby dokonaly nie pomoga im, zeby lepiej sie zaprezentowac na europejskich salonach, wg mnie w tym sezonie najlepsze beda druzyny z Wloch (Inter, Juventus, Milan[niestety]) oraz z Hiszpanii (Real, Barcelona), i nic tego nie zmieni
![]()
Man Utd odpadnie pewnie np. z Ol. Lyon przez blad VDS, ktory szczerze mowiac, slaby jesta Arsenal odpadnie (bo zawsze odpada w poczatkowej fazie pucharowej)
Pozdrawiam
Manchester United dojdzie co najmniej do półfinał i na pewno nie odpadnie z Lyon, gdyż Francuzi popłyną w 1/8 finału. Pozatym jeśli twierdziż, że Edwin van der Saar jest słaby to się na piłce nie znasz!!! Ale jak zobaczysz Jego występy w LM to szybko zmienisz zdanie. A pozatym za kogo ty się uważasz, że będziesz dawał ostrzeżenia!! Od tego są moderatorzy!!!! Ja też moge napisac, że jestem np. Bin Ladenem i wlece Boingiem w twój dom!!!!