Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post autor: Chlopaczek » 19 sie 2004, 23:11

maju pisze:hehe widze jestes dowcipny i zaczynasz porównywac piłkarzy wiec tak, o Crespo i Nescie juz wspomnialem a teaz ciąg dalszy:

Shevczenko- hmm w Pucharze interkontynentalnym bardzo dobrze krył go Burdisso, chlopak nawet celnego strzału nie oddał, a co raz nie wyjdzie, drugi tez nie da rady.

Kaka - bardzo dobry młody pomocnik, jednak nie na naszego PITBULLA, któy nie z takim sobie radził.

A co do Adriano to chyba zaspałeś troche i nie wiesz co piszesz, derby już były a to co teraz Adriano pokazuje nie podlega żadnej dyskusji, chłopak jest w formie i to widać, król strzelców Copa America, nawet taka wieża jak Stam nie da rady. Adi w pole karne wchodzi jak w masło.

Nie jestem głupi zeby dom postawic na ten mecz, ponieważ zawsze moze się zdarzyć błąd albo drużyna nie będzie tego dnia w formie. Ale znając Ronniego i spułkę to zrobią z was mielonke :D .

Najlepsze w tym wszystkim jest, że milan gra w sparingach przeważnie w jak najlepszym składzie i gra na pokaz nie wystawia całej 11 rezerw, ani młodych bo boji się, że przegra. Tylko najlepsze bedzie to, że później bedziecie sie tłumaczyć, ze macie kontuzje bo w sparingach grali najlepsi. Co tu dużo mówić gracie na pokaz w sparingach, a do ligi jeszcze, ancelotti nawet nie będzie wiedział w jakim stanie są zmiennicy. :twisted:
Shevczenko- hmm w Pucharze interkontynentalnym bardzo dobrze krył go Burdisso, chlopak nawet celnego strzału nie oddał, a co raz nie wyjdzie, drugi tez nie da rady - chyba zapomniales kto jest krolem strzelcow i kto 11 bramek Interowi nawalil w derby.Ja jak sie upre to znajde wiele slabszych spotkan dowolnego zawodnika.

Kaka - bardzo dobry młody pomocnik, jednak nie na naszego PITBULLA, któy nie z takim sobie radził. - kurde widziales juz jak grali przeciw sobie?Musze napisac do Cyfry o lepszy pakiet bo u mnie tego meczu jeszcze nie bylo.W ostatnich dwoch pojedynkach derbowych jakos znalazl na was sposob.

A co do Adriano to chyba zaspałeś troche i nie wiesz co piszesz, derby już były a to co teraz Adriano pokazuje nie podlega żadnej dyskusji, chłopak jest w formie i to widać, król strzelców Copa America, nawet taka wieża jak Stam nie da rady. Adi w pole karne wchodzi jak w masło. - a dwa akapity wyzej wspominasz o pucharze intenkontynentalnym.A kiedy byl ten puchar?Wczoraj? Konsekwencja godna podziwu.

Nie jestem głupi zeby dom postawic na ten mecz, ponieważ zawsze moze się zdarzyć błąd albo drużyna nie będzie tego dnia w formie. Ale znając Ronniego i spułkę to zrobią z was mielonke :D . - Tak tak a trawa byla mokra a nad stadionem lataly ptaki i dlatego nie wygrali :lol: O jakiej "spulce" mowisz? :lol:

Najlepsze w tym wszystkim jest, że milan gra w sparingach przeważnie w jak najlepszym składzie i gra na pokaz nie wystawia całej 11 rezerw, ani młodych bo boji się, że przegra. Tylko najlepsze bedzie to, że później bedziecie sie tłumaczyć, ze macie kontuzje bo w sparingach grali najlepsi. Co tu dużo mówić gracie na pokaz w sparingach, a do ligi jeszcze, ancelotti nawet nie będzie wiedział w jakim stanie są zmiennicy. - A Inter nie gra na pokaz?Graja bez kibicow na zamknietym stadionie tak? :lol:
Co do Milanu to Ancelotti wie co robi nie martw sie :)Osobiscie bylem zadowolony ze zarywajac noc aby obejrzec mecz z Chelsea zobaczylem prawie pelny sklad Milanu a nie jego rezerwy.Ja tam sie ciesze ze Inter nie zawsze gracie najsilniejszym skladem bo raz ze moge posmiac sie z waszych wynikow a dwa bedziecie zgrywac linie pomocy chyba w trakcie sezonu.

Wróć do „Włochy”