Re: VI Edycja FIFA 13 Zapisy,Regulamin,Wyniki

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Re: VI Edycja FIFA 13 Zapisy,Regulamin,Wyniki

Post autor: ddemon » 06 wrz 2014, 15:34

Wyniki potwierdzam,choć przyznam niewiedziałem czego się spowiedziać,gdyż ostatnio non stop katowałem w 14,przed meczami rozegrany mecz w sezonach i dostanie solidnych batów..Ale zagrałem na motywacji,tak aby przeciwnik nie miał szans na zdobycie potrójnej korony,a w pucharze miałem większe szanse(wiadomo Juve lepsze od repr.Polski)
Mecze świetne,dużo dramaturgii i szczęścia,bramkarz w obu meczach wypluwał piłki i strzelone dwie bramki po dobitkach,w obu meczach strzeliłem bramkę w 45 minucie,Lewy nie trafia do pustej w pierwszym meczu,w ogóle prowadzenie 1:3,po czym zrobiło się 4:3 doprowadziło do szału i trzeba było robić zmiany - Welbeck wszedł i doprowadził do korzystnego wyniku..
W drugim meczu podobnie Welbeck z ławki,ale tym razem podwyższył prowadzenie - generalnie oba mecze na remis,choć przeciwnik grał gorszym zespołem to nie było tego widać na boisku :brawo: Ogólnie ta piłka odskakiwała zawodnikom,brakowało przyjęcia piłki jak i zrozumienia :/
Co do superpucharu,ja mam od jutra(bo w pt wolne) nocki także w tygodniu będziemy się mogli łapać :)

Wróć do „Gry Forumowe”