Gości akurat Ty wiesz, ze nie widział w akcji, mylisz sie bo widział, a co mało ze wszystkicj meczy rozegranych przez Burdisso to własnie On zbierał pochwały za wyróżniającego się pilkarza na boisku.Chlopaczek pisze:No nie rozwalasz mnie.Nie boli mnie ze macie Adriano i Burdisso po pierwsze mamy rownie dobrych zawodnikow a po drugie nie widziales tego drugiego nawet w akcji wiec sam nie wiesz jak gra.Nie wpychaj mi do ust czegos czego nie powiedzialem.Milosz_FCI pisze:wyluzuj milanista 90% liczby twoich postow to klótnie ...![]()
co to wogole ma byc - miejsce Polska system samowolka - doprowadzenie do takiej klotni swiadczy o niskim poziomie modow ....
chlopaczek nie czepiaj sie tak boli cie po prostu ze mamy w skladzie Adriano i Burdisso i nie tuszuj ze jest inaczej ...
gdy kolega majonez zasugeruje ci cos konkretnego odpowiedz mu z kulturka a nie czepiasz sie jego bledow ort...
co do derby widze ze zyjesz przeszloscia ... ale nie powiem masz czym zyc to jak Urugwaj szczyci sie osiagnieciami jakie osiagnol grajac ,,pempkiem swini''
wyluzuj
FORZA INTER
Tak jest niech karzdy pisze sobiem jak mo sie podoba to wtety bedzie soper pzejzyscie na forum.
Nie zyje przeszloscia bo nie musze.Wiesz jaka jest terazniejszosc?Chyba nie musze ci mowic.
A oto twije błędy