Re: Rajdy samochodowe - WRC

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Re: Rajdy samochodowe - WRC

Post autor: Duch » 05 paź 2014, 18:26

ddemon pisze:ale żeby nabijać się?że człowiek próbuje,stara się? osiąga pojedyncze suksesy?
Proszę niech każdy krytykant odpowie sobie na pytanie -Kim ja jestem?Co dokonałem? Czy może jakiś fan page o mnie kiedykolwiek napisał? Facet ciężko pracuje,robi to co kocha,przy okazji zarabia godne pieniądze i do tego można zaliczyć do grona wielkich polskich kierowców-sportowców...
Co za moralizatorski bełkot.

W 3 klasie szkoły podstawowej wygrałem konkurs mitologiczny, a w liceum wygraliśmy z kumplami mistrzostwa Tychów w piłkę nożną. Osiągnąłem coś? Mogę już wypowiedzieć krytyczne słowo pod adresem Kubicy?

Chłop pracuje ciężko i bardzo dobrze, ale jak co rusz ma wypadki i nie kończy rajdów, to ja się nie dziwię, że ludzie biorą go na celownik i się zastanawiają, dlaczego tak jest. Nie wiem czy jazda na złamanie karku i koleje kraksy są jakimś wielkim wyczynem? IMO sztuką byłoby wygranie/walczenie do samego końca, szczególnie po jego perturbacjach z ręką. No ale nie mam własnego fanpejdżu, więc już głosu nie zabieram :wink:

Wróć do „Inne sporty”