Re: Rajdy samochodowe - WRC

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2053

Re: Rajdy samochodowe - WRC

Post autor: Morrow » 05 paź 2014, 20:56

ddemon pisze:Może faktycznie trochę przesadziłem,ale po prostu wkurwia mnie,że nie umiemy docenić naszych polskich sportowców i ich sprawiedliwie ocenić,może dlatego,że jest to sport,gdzie pasjonatów jest mniej w naszym kraju,może dlatego,że RK jest rozpoznawalną postacią...Każdy szanowany kibic sportów motorowych w tym kraju wie,że RK potrzebuje nabrać doświadczenia,że te doświadczenie nie przyjdzie z jednym startem,dwoma,lecz z każdym kolejnym kilometrem...No ale malkonentów jest niestety więcej pozostaje się przyzwyczaić - "Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy" :(
Problem z Kubicą był raczej w drugą stronę, że był przeceniany. Przecież to była komedia jak za 4 (słownie czwarte) miejsce w generalce F1 gdzie jakość bolidu i stajnia odgrywa równie dużą rolę co umiejętności, dostał nagrodę sportowca roku w 2008 kiedy były IO w Pekinie i mieliśmy tam złotych medalistów. Kubica jest dobry w tym co robi, ma talent do prowadzenia samochodu ale mam wrażenie, że w pewnym momencie zaczęto z niego robić większą gwiazdę niż był w rzeczywistości.

Wróć do „Inne sporty”