ZWYCIĘZCĄ I EDYCJI FIFY 15 NA PS4 ZOSTAŁ Marcinhp ( Juventus Turyn)
Dla jednych kolejek było dużo,dla jednych mało,a dla innych optymalnie - mi osobiście jest trochę smutno,że akurat turniej musiał zostać zakończony w tak,a nie w inny sposób...
No ale traktuje to jako wypadek przy pracy,duża ilość debiutantów(trzech z pięciu uczestników),no i mam nadzieję,że w przyszłości osoby będą bardziej zdeterminowane w celu umawiania się do spotkań
Dlaczego napisałem przyszłości? Bo planuje może jutro,bądź w czwartek zrobić zapisy do kolejnej edycji na PS4 i grania w ten bubel,spędzając przy tym z Wami czas
Na pewno będziemy ruszać od 1 grudnia - zapisy potrwają do pt lub soboty,tak aby w weekend można było jeszcze coś zagrać może awansem - ale jak napisałem wyżej dobrze byłoby,aby te osoby naprawdę chciały grać....O ile się nie mylę piotrcies deklarował udział więc możliwe,że tym razem liczba uczestników będzie parzysta...
Wszelkie propozycje dotyczące następnej edycji pisać tutaj - wszystko rozpatrzymy po wymianie zdań...Kluby,reprezentacje,forma rozgrywek wszystko kwestia dogadania