Re: Plebiscyt Forumowy 2014

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

Re: Plebiscyt Forumowy 2014

Post autor: piotrcies » 05 gru 2014, 22:03

Nie chcecie głosować, to nie, sam zagłosuję :P

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Tutaj największy problem, bo choć liczba kandydatów drastycznie spadła, spośród kilku, którzy zostali, ciężko wybrać tylko trzech. Ale tak:
1. Doctore, bo ciągle mu się chce, a dzięki dziurze w tyłku był w tym roku bardziej aktywny niż w 2013. Na pewno tradycyjny, obowiązkowy głos;
2. Biały, sporo go tu na forum, spora wiedza o piłce i generalnie spora inteligencja. Zdecydowanie duży postęp i pewny typ :)
3. Diamen - wiele lat na forum, równa wysoka forma, trochę niedoceniony.

Do tego Enjo, na którego głosowałem rok temu i janop, któremu odpuściłem, bo wiem, że swoje głosy zbierze i powalczy z Doctorem.

2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - - nie kojarzę zbytnio debiutantów. Chyba jedynym, który moją uwagę zwrócił, jest:
1. blackmore - niby kibic Chelsea, a pozytywnie się wyróżnia, spora wiedza i kultura.

3. Najsłabsze ogniwo forum - nie zwykłem głosować w tej kategorii, bo każdy coś tu wnosi, ale trollingu nie lubię, więc jak dla mnie
1. piknik, bo nawet jak wie, że nie ma racji, to będzie wkurzał trzymaniem się swojego idiotycznego zdania.

4. Największy piłkarski znawca -
1. Sammyy, w ogóle o nim zapomniałem, bo to taki użytkownik, który się nie narzuca, a wiedzę ma naprawdę bardzo dużą, i to o kilku ligach.
2. Doctore, myślę, że również bez komentarza;
3. janop - spora wiedza o mniej znanych ligach lub takich, które są tak nudne, że nie da się ich oglądać, jak np. szkocka :P

Miał być (L)oczkerson, ale na niego głosuję za każdym razem, więc powtarzać się nie muszę :)

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - trudna kategoria, bo jest tu naprawdę wiele porządnych postaci, na niektóre już wielokrotnie głosowałem, więc im odpuszczę, inne poczekają na swoją kolej :)
1. Cris7
2. EnJoy
3. Diamen
i wielu innych, jak Arwin, janop, Morrow, Doctore, MVB, NoName, Biały, Kamil, Ubek, Sammyy, DDK, cloner, Sergek i wszyscy, których zapomniałem wymienić.

6. Największy dowcipniś -
1. Carbon, bo niemal mnie nabrał, że PSL jest w porządku :)
2. ubek, zgodnie z tradycją.
3. Arwin, ostatnio mniej, ale potencjał kawalarza ma duży, jest prawie tak zabawny jak ja :)

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?-
1. Chlopaczek
2. Babel
3. Daaaamian

Nie ogarnąłem oczywiście braku piwusa, a to już w ogóle duża strata, ale wierzę, że znajdzie czas jeszcze dla tego miejsca, więc na razie wstrzymam się z głosem :P

8. Największy dziwak -
1. Carbon, bo obawiam się, że o tym PSLu pisał serio :P :P :P

9. Najlepszy mod -
1. Cris7
2. Jacenty zawsze święty i uśmiechnięty
3. Maciek

10. Najlepszy typer -
1. Hyypia, za dobrą formę w BPU
2. Qzyn, za dobre trafianie na tasiemcach
i jeszcze jeden ziomek, który kiedyś się chwalił, że dużo wygrał, ale nie pamiętam, kto to był :(

11. Najlepszy avatar -
1. fieldy, za wierność tradycji

12. Wydarzenie roku na forum -
Nie było nic ciekawego.

13. Kto poczynił największy postęp -
1. Chemik zdecydowanie

A i tak jeszcze pewnie pozmieniam sto tysięcy razy, bo ciągle o kimś zapominam, z tym mam spory problem :P

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”