2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Neris - elegancko wbił się w forum, liga hiszpańska to nie moja brocha, ale czyta się przyjemnie jego wypowiedzi
3. Najsłabsze ogniwo forum - cała moja czarna lista, ale najsłabszym ogniwem zdecydowanie jest FRYDERYK SZOPEN - całe życie tylko napinka, w sumie to szkoda mi dzieciaka
4. Największy piłkarski znawca - właściwie to wszyscy, którzy co weekend żyją meczami, wielki szacun Panowie! Czytam czasem Wasze rozpiski na każdy dzień to jestem w "ciężkim szoku". Mój głos idzie oczywiście na Dr.Football1. Szkoda tylko, że tyle pije, jest pesymistą, skończonym głupkiem bez wiary w siebie, bo już dawno załapałby się w dobrym klubie jako scout.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - kiedyś chyba kogoś tam chciałem poznać, poza EnJoyem mi się nie udało i teraz mam to gdzieś, niech sobie życie internetowe płynie dalej, bez głosu.
6. Największy dowcipniś - rzadko, które żarty mnie tu bawią, raczej są to pojedyncze przypadki, każdy z nas ma inne poczucie humoru, jeden rzuci wulgarnym żarcikiem, drugi ciężkim sarkazmem, bez głosu
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- zdecydowanie pws, za mało się udziela, 2 posty na miesiąc walnie i koniec
8. Największy dziwak - FRYDERYK SZOPEN wygrywa bezapelacyjnie, uzasadnienie parę pkt wyżej
9. Najlepszy mod - piotrcies - już po 4 godzinach wystawił mi wp za bluzgi, inni w ogóle nie zareagowali
10. Najlepszy typer - Aker - nie boi się grać "pewniaków" za wysokie stawki, musi dobrze chłop zarabiać, mieć duże jaja i pewnie jest już siwy z nerwów
11. Najlepszy avatar - Kluchman - krowa bez zmian, zdecydowany ulubieniec
12. Wydarzenie roku na forum - w zeszłym roku rozmawialiśmy o stopkach, w tym zdecydowanie wygrywa dyskusja "dziecko vs piesek", to forum ryje psychikę
13. Kto poczynił największy postęp - nie zauważyłem, żeby ktoś w ostatnich miesiącach poczynił znaczny postęp, zwyżki są, ale żeby od razu nominować? na to trzeba sobie zasłużyć, bez głosu.