Re: Plebiscyt Forumowy 2014

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 107

Re: Plebiscyt Forumowy 2014

Post autor: Sammyy » 07 gru 2014, 14:52

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP):
- Morrow
- Dr.Football1
- Janop

Najgorsza kategoria z możliwych. Baaaardzo ciężko wybrać konkretne trzy osoby, bo na forum jest naprawdę wielu świetnych ludzi. Kawał czasu minęło od mojej rejestracji na stronie i mam wrażenie, że czuję jakieś - powiedzmy, że mentalne ( :lol2: ) - przywiązanie do sporego grona osób. W każdym razie forum odwiedzam głównie z uwagi na osoby, które się tutaj wypowiadają.

Morrow za całokształt. Jego dłuuuuuugie posty czyta mi się naprawdę bardzo dobrze. Wysoki poziom inteligencji w postach. Doktor za ogólne zapatrzenie w futbol i siłę do oglądania tylu spotkań - zwłaszcza drużyn i reprezentacji młodzieżowych. Janop za jasne ideały, których twardo się trzyma.

2. Debiut roku (Rookie Challenge):
- blackmore

W tym roku tylko i wyłącznie blackmore. Reszta nowych wypowiada się stosunkowo za rzadko, albo za mało merytorycznie. Blackmore'a czyta się naprawdę dobrze. Duża wiedza przede wszystkim na temat Premiership.

3. Najsłabsze ogniwo forum:
- Sędzia - za całokształt twórczości.

4. Największy piłkarski znawca:
- Rossi - na zachętę, żeby zaczął więcej pisać. Kto czyta jego posty, ten wie.
- (L)oczkerson - bardzo często pisze o kwestiach taktycznych, za co ma u mnie dożywotnio wielkiego plusa. Jakby jeszcze kibicował Romie, to w ogóle byłoby super. :P
- Real... ups. Kluchman. Za LL, o której wie zdecydowanie więcej ode mnie.

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać:
- Piotrcies
- NoName1989
- maciek_88

6. Największy dowcipniś:
- Pan ubek

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum:
- Emdżej
- Bart
- Zaza

8. Największy dziwak:
- Rekinho
- Szopen
- Kaczy

Rekon wygląda na spoko kolesia. W realu na bank można z nim pogadać na wszystkie tematy, pośmiać się, pograć w gry... ale na forum czasami zarzuci takim bezsensownym prowo, że ręce opadają. Znaczy, niewiele osób się jeszcze na to łapie, ale mimo wszystko. ;)

Z Szopenem problem jest taki, że on ma ogromną ogólną wiedzę o piłce. Zarówno teraźniejszej, jak i przeszłej. Ale kiedy przychodzi do rozmów o Realu, to najlepiej odsunąć się na bok i iść po popcorn. Czasem mam wrażenie, że on jest bardziej antyfanem Realu niż fanem Barcy.

Kaczy. Kaczy. Kaczy. Kaczy. Kaczy. Kaczy. Kaczy. Kaczy. Kaczy. Kaczy. Kaczy. Kaczy. Kaczy. Kaczy. Kaczy. Kaczy. Kaczy. Kaczy. Kaczy. Kaczy.

9. Najlepszy mod:
- Piotrcies - bo odnoszę wrażenie, że najbardziej się stara.

10. Najlepszy typer:
- czeher - i długo, długo nikt.

11. Najlepszy avatar:

12. Wydarzenie roku na forum:
- Dziennik okrętowy Kaczego.

Nie wiem jak wy, ale ja z przyjemnością śledziłem jego losy. :beer:

12. Kto poczynił największy postęp:
- Chemik

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”