Re: Wasza ulubiona "11" wszechczasow

TS borys IFC
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 74

Re: Wasza ulubiona "11" wszechczasow

Post autor: TS borys IFC » 07 gru 2014, 20:24

Julio Cesar - za niesamowity charakter. uważam, że pozbywanie się go było błędem. Za kasę wydaną na Handę można było dokonać innych zakupów, a Julione móglby grać jeszcze długo na dobrym poziomie gdyby odświeżono drużynę

Javier Zanetti - chyba nie trzeba uzasadniać

Arek Głowacki - na polskie warunki skala. szkoda ze miał takiego pecha do reprezentacji. Bardzo dobry obrońca szkoda ze nie zrobił większej kariery

Walter Samuel- w zasadzie wśród stoperów nie mam zbyt wielu ulubionych piłkarzy, a Samuela zawsze ceniłem więc decyduję się na niego

Roberto Carlos - chyba będzie się pojawiał tutaj najczęściej :) niesamowite wolne, niesamowity dynamizm. Szkoda, że w Interze grał tylko rok

Claude Makelele - wzór defensywnego pomocnika. Bardzo lubię takie mrówki więc Claude musiał się tutaj znaleźć

Luis Figo - pomimo jego nie do końca fajnego rozstania z klubem, który pozwolił mu zaistnieć w wielkim futbolu. Uwielbiałem jego grę więc ma miejsce w mojej XI

Jakub Błaszczykowski - wcześniej był tu Giggs ale przypomniałem sobie o Kubie i edytowałem. Co prawda ostatnio, wydaje się, troche odleciał ale szacunek za dążenie do marzeń, charakter i upór. Na niego w kadrze zawsze można liczyć

Alvaro Recoba - tak, kolejny z Interu. Ale wystarczy obejrzeć jakąkolwiek kompilacje z jego udziałem, żeby zobaczyć, że było kogo podziwiać :)

Tomasz Frankowski - za inteligencję na boisku i poza nim

Ronaldo z Brazylii - mój ulubiony piłkarz od dziecka. Choć jak zobaczyłem jak się cieszy strzelając gola Interowi w derbach będąc zawodnikiem Milanu to porządznie się wściekłem

Poza tym chciałem wyróżnić jeszcze Gennaro Gattuso, bo uwielbiałem takich walczaków zawsze, więc niech on ich tu uosabia. Byłoby więcej tych zawodników ale skoro mamy limit 11tu to trzeba było kogoś pominąć
Ostatnio zmieniony 07 gru 2014, 20:41 przez TS borys IFC, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”