Re: Wasza ulubiona "11" wszechczasow

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Wasza ulubiona "11" wszechczasow

Post autor: Dr.Football1 » 08 gru 2014, 0:13

Postanowilem, ze sklece jedenastke z pilkarzy co najmniej over 30.

Bramkarz: Jose Francisco Molina - szalony bramkarz, z ktorym kojarza mi sie najlepsze lata dziecinstwa. (blisko listy: German Burgos, Jose Luis Chilavert, Francesco Toldo)

Prawy obronca: Cosmin Contra - czlonek pamietnej ekipy Alaves z finalu PUEFA. Pamietam, ze cieszylem sie niesamowicie za malolata, kiedy podpisal z Atleti, choc na VC wielkiej kariery nie zrobil. (blisko listy: Samuel Kuffour, Jocelyn Angloma, Lilian Thuram)

Srodkowy obronca: Jonathan Woodgate - przedstawiciel Leeds z poczatku wieku musi sie tu znalezc. (blisko listy: Roberto Ayala, Santi, Ivan Cordoba)

Srodkowy obronca: Cristian Chivu - "odkrylem" go w Championship Manager 3, gdzie byl niesamowitym talentem, a potem podziwialem w barwach Ajaxu az w koncu trafil do mojej ulubionej wowczas Serie A. (blisko listy: Donato, Paolo Montero, Danny Blind)

Lewy obronca: Grigoris Georgatos - wielkie umiejetnosci, ale z glowa juz duzo gorzej. Tak czy siak ja bardzo lubilem tego lysola. (blisko listy: Ian Harte, Sergi Barjuan, Bixente Lizarazu)

Defensywny pomocnik: Roy Keane - nie przepadam za MU, ale tego Irola zawsze lubilem za serce i walecznosc. (blisko listy: Mark van Bommel, Giuliano Giannichedda, Demetrio Albertini)

Srodkowy pomocnik: Vladimir Jugovic - co prawda na Calderon spedzil tylko rok, ale sentyment pozostal mi do dzis. (blisko listy: Lee Bowyer, Dejan Stankovic, Milinko Pantic)

Ofensywny pomocnik: Marcelo Gallardo - szkoda, ze nie zrobil kariery na miare talentu, ale kiedys w River byl prawdziwym bozyszczem. (blisko listy: Giorgios Karagounis, Juan Roman Riquelme, Julen Guerrero)

Prawoskrzydlowy: Joseba Etxeberria - na przelomie wiekow Athletic byl moim klubem nr 2, bylem zafascynowany Krajem Baskow, a najbardziej mi sie z tym wszystkim kojarzyl wspanialy Joseba. (blisko listy: Arjen Robben, Karel Poborsky, Dennis Rommedahl)

Lewoskrzydlowy: Ryan Giggs - legenda. (blisko listy: Alvaro Recoba, Pavel Nedved, Harry Kewell)

Napastnik: Jose Mari - zmarnowany talent, ale ja od poczatku do konca bylem jego fanem. (blisko listy: Alan Smith, Ismael Urzaiz, Kiko, Mateja Kezman, Enrico Chiesa, Alessandro Del Piero)

Pewnie zapomnialem o kilku, ale tak tez moze byc.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”