Re: Plebiscyt Forumowy 2014

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Re: Plebiscyt Forumowy 2014

Post autor: Kluchman » 09 gru 2014, 11:40

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Morrow - W sumie nie czytam wszystkich jego postów, ale jak już czytam to są na wysokim poziomie. Na Jacka nie głosuję, bo za dużo pisze o swoich libacjach.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - blackmore - Niewielu jest nowych użytkowników forum, a z tych niewielu on wyróżnia się najbardziej.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Niech będzie bez nominacji.
4. Największy piłkarski znawca - Sammyy - Od dłuższego czasu wiedziałem, że w tym roku zagłosuję na niego. Zasługuje.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Nie zależy mi szczególnie na poznawaniu kogokolwiek. Jak poznam to fajnie jak nie to nie.
6. Największy dowcipniś - Poziom spadł, bez nominacji.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - Wielu osób, ale z tych, które zniknęły stosunkowo niedawno to Chlopaczka i trochę też Piwusa - ich brak najbardziej widać po tym, że nikt już haxa nie zakłada. Poza tym brakuje mi trochę humoru Chlopaczka i jego zaciekłych dyskusji z Kamilem o polityce.
8. Największy dziwak - Trudno powiedzieć.
9. Najlepszy mod - piotrcies i maciek_88 - obaj moderatorami są dość krótko, ale mam wrażenie, że najbardziej się angażują w tę funkcję.
10. Najlepszy typer - Nie interesuję się tym za bardzo.
11. Najlepszy avatar - Niech będzie ubek to może w końcu przestanie zmieniać.
12. Wydarzenie roku na forum - Chyba dyskusja o dzieciach.
13. Kto poczynił największy postęp - Chemik - tylko niech nie spoczywa na laurach i dalej robi postępy.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”