1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Sammy - wielka wiedza dotycząca piłki hiszpańskiej,portugalskiej,francuskiej.Rzuca najwięcej ciekawych rzeczy na forum, najlepiej się czyta.Dwa to Mete, rok temu też go tu wrzucałem - ważne ogniwo tematu Milanu.Dałbym też Morrowa, ale niestety trochę go mało było, a szkoda bo zawsze jego zdanie jest interesujące.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - ktoś już wspominał, ale dla mnie też blackmore - nie interesuje mnie angielska piłka, ale doceniam wkład na forum i większości czytam co pisze o piłce na wyspach.Widać również, że za pan brat z kinematografią.Dobry nabytek forum.Druga nominacja to qweqwe - przepędziliście go ostatnio, a szkoda bo chłopak wnosił coś o piłce belgijskiej, rozkręcał się z dnia na dzień.Może wróci.Jest też jakiś fan Realu(Ronaldo?), ale kojarzę teraz nicku - też ok gościu.
3. Najsłabsze ogniwo forum - każdy na swój sposób jest potrzebny.
4. Największy piłkarski znawca - Loczkerson, Realfan - analitycznie patrzą na futbol, dobrze się czyta.MIchal - nie piszę tak czesto, ale o Bundeslidze zawsze miło się wymienia uwagi.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - myślę, że każdego fana Milanu, Armina, Sammyego,piotrka, jest kilka ciekawych osób.
6. Największy dowcipniś - ubek
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- chlopaczek - temat Milanu zubożał, w dodatku najlepsza na forum riposta.sbQ,Piwus
8. Największy dziwak -
9. Najlepszy mod - Piotrek - bezkonfliktowy,maciek
10. Najlepszy typer - Aker
11. Najlepszy avatar - żaden mi się nie podoba.
12. Wydarzenie roku na forum - w tym roku nudno.
13. Kto poczynił największy postęp - Chemik - z roku na rok coraz lepsze posty, coraz ciekawsze i treściwsze.Oby tak dalej.