Re: II Edycja FIFA 15 PS4 Zapisy,Regulamin,Wyniki

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

Re: II Edycja FIFA 15 PS4 Zapisy,Regulamin,Wyniki

Post autor: piotrcies » 30 gru 2014, 20:11

Pierwszy mecz powinien być chyba 3-0, bo nas rozłączyło raz na początku spotkania (jakiś komunikat o braku synchronizacji) już przy stanie 1-0. Wypadałoby to doliczyć.

No cóż, potwierdziła się pewna prawidłowość - bez problemu ogrywam tylko mojego brata, mojego kuzyna i Białego, reszta to już wyższa szkoła jazdy. Nie wiem, co się ze mną dzieje, że w meczach turniejowych gram inaczej niż zwykle, normalnie długo konstruuję akcje, gram dużo piłką (co było widać w pierwszym meczu, w jego pierwszej połowie), a tutaj jedno celne podanie i strata. Wyprowadzam piłki jak reprezentacja Polski - zawał gwarantowany :P W drugim meczu nie wiem, co się działo, bo ddemon miał chyba z 8 sam na sam, ale De Gea był nie do przejścia, a i moi obrońcy często blokowali w ostatnim momencie. A i fajnie, że udało się wyrównać, szkoda, że to wstrzelenie v. Persiego nie skończyło się golem Falcaa, bo byłaby mega sensacja :P

W każdym razie gratki i powodzenia w pozostałych meczach. Ja jednak na przyszłość odpadam, bo aż żal się tak kompromitować na arenie forumowej :)

Wróć do „Gry Forumowe”