1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP)
Nie trzeba liczyć żeby widzieć, że zasłużenie tradycyjnie wygra i tak Doktorek więc można wyróżnić innych. Jacek już jakiś czas temu dołączył do galerii największych sław tego forum, zbudował tu już swój pomnik i trudno sobie wyobrazić je obecnie bez niego. Dokładnie to samo mogę napisać o fieldym ale on już nie ma gdzie stawiać tych nagród więc może się nie obrażą za to, że głosy dostaną inni
Sammyy - szeroka wiedza, duża kultura wypowiedzi i jakość postów. Zawsze ma coś sensownego do powiedzenia.
mete - bo co roku zamierzałem go tu umieścić i jakoś nie było jak, w tym roku dostaje mój głos za wiedzę o włoskiej piłce i regularną aktywność w temacie Milanu gdzie zawsze można liczyć na najświeższe informacje od niego.
piotrcies - tak samo jak rok temu miejsce do podziału dla janopa i piotrciesa, w zeszłym roku głos przypadł janopowi więc w tym roku uczciwie punkcik dla Piotrka, jak to ktoś wcześniej napisał swój chłopak, sporo wnosi do życia forum, bardzo ładnie się odnalazł jako mod. Obaj wymienieni ciągle prezentują równy, wysoki poziom.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -
blackmore - bardzo solidne wzmocnienie forum, fajne, analityczne podejście i duża wiedza na temat brytyjskiej piłki ale i ma wiele do powiedzenia na inne tematy za co kolejny plus. Zdecydowanie debiut roku.
fekalia i Neris - kolejni użytkownicy zasługujący na wyróżnienie więc dla nich moje głosy. Pierwszy pod kreską qweqwe.
3. Najsłabsze ogniwo forum - każdy coś tu wnosi więc nawet odejścia Ebiego trochę żal
4. Największy piłkarski znawca
Wygra Doktorek, na Loczka głosowałem zawsze a Sammyy dostał MVP więc:
Kluchman - encyklopedia wiedzy o La Liga, niezmiennie mi tym imponuje
ryba_82 - od dawna pisze sensownie, po prostu moim zdaniem zasługuje na to żeby go gdzieś wyróżnić
Enjo - chciałem go wyróżnić tu już rok temu ale nie wyszło więc jest teraz, ładnie ogarnia kilka lig.
Wyróżniłbym też sicksticka bo lubię czytać jego posty ale nie ma gdzie go wsadzić
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - mam w głowie znacznie więcej niż 3 nicki więc sobie odpuszczę
6. Największy dowcipniś - ubek, MVB, Arwin
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - bartbuks, metol, piwus, szkoda też, że masacra się nie udziela. No i żartów Chłopaczka brakuje.
8. Największy dziwak -
9. Najlepszy mod - Doktorek, piotrcies i maciek
10. Najlepszy typer - tradycyjnie Czesiek
11. Najlepszy avatar - złamałem się i pierwszy raz zagłosowałem na fieldyego bo gdzieś w końcu musiał dostać ode mnie głos
12. Wydarzenie roku na forum - dzieci vs psy było mocne + kaczy czyli podróż za jeden uśmiech
13. Kto poczynił największy postęp -
Chemik jakby zaczął dorastać, Carbon też się rozkręci. No i głosik dla Marcinahp nie tyle za sam progres wypowiedzi bo tu nie było co poprawiać ile za to, że zaczął się tu udzielać