Presidente Bush

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post autor: Uchi_ » 29 lip 2005, 8:53

Izrael bardzo możliwe, że posiada takową broń, ale podziwiach ich, że potrafią to ukryć przed większością świata.Bo wątpie, aby trzymali ją na terenie innego kraju.Izrael to był taki przykład, ale musisz przyznać, że jego położenie nie jest do pozazdroszczenia, dlatego możliwe, że mógłby być potencjalnym celem.Kuwejt to też państwo "zkoalicjonowane z USA" a graniczące z Irakiem.
Bardziej niż programu atomowego w Iraku - który wg mnie jest bajkaą, obawiał bym się broni chemiczenj i biologicznej. Tutaj było zagrożenie.
Bo właśnie chodzi mi o broń masowego rażenia :wink:.Chyba, że gdzieś po drodze się źle wyraziłem.Jestem pewien, że Saddam i jego hitlerowskie metody napewno doprowadziły do stworzenia jakichś bomb masowego rażenia.Atak na USA jest w tej chwili nie możliwy, ale zanim rozpętała sie ta cała terrorystyczna gorączka był bardzo prawdopobny.W sumie powiem Ci, że WTC to i tak mały pikuś co mogło spotkać amerykan.A może kraje islamskie udają skłóconych ? :lol:
Usa ma dużo i bomb, i że tak powiem legalnych.Ruscy zawsze będą po ich stronie, bo napewno nei chcą wracać do zimnej wojny.Kraje islamskie to wielka potęga militarna, tylko gdyby były ze sobą jak USA I UK.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”