Re: Wybory prezydenckie 2015

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Wybory prezydenckie 2015

Post autor: Kamil232 » 02 lut 2015, 1:18

Wypadałoby jednak w ankiecie umieszczać prawidłowe nazwiska startujących. Nie będzie startować żadna Anna Grodzka tylko pan Krzysztof Bęgowski. Nie dajmy się chociaż na tym forum zwariować politycznej poprawności.

Obrazek

Nazywajmy rzeczy po imieniu. Jest to facet z problemami psychicznymi, który dokleił sobie cycki, aby dostać się do parlamentu, bo polityka go zawsze pociągała. Nie uciął sobie nawet tego i owego jak Ci co być może mają problem ze swoją tożsamością. O czym mówi jedna z takich osób:

Obrazek

A więcej w nowym tygodniku w sieci. Z którego wynika, że on nawet nie jest trans, tylko po prostu cynicznie go udaje.

Obrazek

Krótko mówiąc startować będzie towarzysz Krzysztof Bęgowski. Wojskowy w czasach PRL-u, który uczestniczył w represjach podczas stanu wojennego. Po roku 90-tym próbujący wielokrtonie dostać się do władzy wykonawczej bądź sejmu, bądź sejmików z list SLD. Jako, że mu się to nie udawało gdyż nie przejawiał żadnych większych zdolności politycznych, postanowił cynicznie dokleić sobie cycki i poudawać kobietę aby dostać się do parlamentu. Teraz dodatkowo bezczelnie jeszcze startuje na urząd Prezydenta RP na myśl o czym człowiekowi się nóż w kieszeni otwiera. Jeśli jedynym argumentem za tym by zostać Prezydentem RP jest doklejenie sobie cycków i cyniczne udawanie kobiety to ja wysiadam. Jeśli gość zdobędzie więcej niż 1.5%-2% głosów(tyle mniej więcej jest w kraju homosiów czy innych trans) to ja nie mam słów.

Konkludując proszę autora bądź modów o umieszczenie w ankiecie prawidłowego imienia i nazwiska startującego.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”