Re: Premier League 2014/2015

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Premier League 2014/2015

Post autor: Emerald » 04 mar 2015, 8:37

Nie stworzyłem problemu tylko dokonałem obserwacji, która mnie poruszyła i chciałem ją skonfrontować z kimś kto ma większe pojęcie.
I mówiłem o tym że skoro grają podwórkową piłkę(która owszem może być widowiskowa) to nie dzieje się, że dostają w Europie. Tyle.
To, że Tobie się podoba - proszę bardzo. Podoba się wielu ludziom i nie d,owi mnie to. Mnie przypomina ligę polską. :)

Ale powiem Ci, że rozmawiając z Tobą teraz i zestawiając tonz Twoimi innymi wypowiedziami dokonuje kolejnej obserwacji, którą mam zamiar się podzielić:
1. Fan piłki nożnej opartej na zadymie bez żenady mówiący, że taktyka mu wisi i nie jest potrzebna.
2. Fan gwiazd piłkarskich i wielkich transferów.
3. Admirator "potencjalnych talentów" ceniący ich wyżej niż dobrych zawodników o których jednak już wiadomo, że na poziom CR nie wejdą.
4. Skłonny za kiepską postawę drużyny obwiniać jedyną formację, w której nie gra żadna wielka gwiazda.
5. Gotowy porównywać swoją drużynę do Barcelony jeśli mu to na rękę, ale jeśli ktoś to zrobi a do tego na przykład w kontekście stylu gry czy taktyki to widzi hejt na kilometr. Zrozumiałe jest, że to co mu imponuje to Suárez, Neymar i Messi i pierwsze co byzrobił gdyby mógł to sprowadził przynajmniej dwoch z nich do siebie...

Wnioski- masz 13 lat i do poziomu mistrzowskiego opanowałeś wygrywanie sprowadzonym do MU Suarezem Ligi mistrzów dzięki wyjątkowej sprawności w obsłudze pada? Również dzięki temu nie musisz podawaćbo możesz okiwać wszystkich!
Jedyne co nie pasuje do tej diagnozy to fakt, że strasznie dawno założyłeś konto. Starszemu bratu się znudziło czy to Ty jednak jesteś starszy ale jeszcze się nie czujesz?

Wróć do „Anglia”