League pisze:To że Silva jest świetny znaczy że Ozil musi być przereklamowany![]()
Ozil czasem znika z najlepszymi ale widziałem mecze gdzie Silva z najlepszymi też nic nie robił
Silva tutaj miał byc ostatnio znacznie gorszy od Cazorli co jest zbdurą.Tak samo Fabregas.
Obrona Ozila nie broni jego gry z lepszymi normalnymi argumentami tylko bierze jakieś spotkania z 2 ligą z FA co dobitnie pokazuje jak Ozil gra z lepszymi.
Tutaj mecz z Middles i jego 8 sytuacji serio ale jak ktos tutaj naliczył 8 wykreowanych szans to ja nie mam pytan.
Silva jest piłkarzem lepszym od Ozila szczegolnie na wyspach, znikanie zdarza się każdemu tylko ozil zawsze znika z lepszymi. Silva już odowodnił że gra wielkie partie z wielkimi rywalami, Ozil praktycznie poza spotkaniem z LIverpoolem i tym wolnym w ciągu swojego pobytu na wyspach z najlepszymi wygląda jak parodysta.
W jakich meczach z wielkimi w tym roku coś wielkiego zagrał? z MU poza 1 podaniem do Ziru był beznadziejny,z Chelseai monaco go nie było na boisku.Wiec pytam - w jakim meczu poza Liverpoolem Ozil zagrał wielki mecz?