Widzew Łódź 0/10 Tak naprawdę na usta cisną się same przekleństwa ale znowu piotrcies mi WP da i skończę jak cloner. Najpierw zatrudnienie emerytowanego nauczyciela wf jako trenera, później nieudacznik Pawlak, a na koniec złotousty Stawowy. Musiało się skończyć tak jak się skończyło czyli spadkiem. Klepał nas każdy komu chciało się chociaż trochę pograć w piłkę. Zero jakichkolwiek pozytywów, a za chwilę może się okazać że klub przestanie istnieć. Chociaż jak mamy dalej męczyć się z Cackiem to nie wiem czy nie byłoby to najlepsze wyjście, żeby zacząć wszystko od początku.
TMRF Widzew Łódź Klub założony przez fanatyków dla fanatyków. Wywalczyli awans do A klasy w zasadzie bez żadnych problemów. Świetna atmosfera na trybunach oraz w samym zespole. Miło spędza się czas na takich meczach, tym bardziej że zawodnicy TMRF, w odróżnieniu od graczy Widzewa, wkładaj dużo serca do gry. Myślę, że w sparingu TMRF - Widzew kibole mogli by zawstydzić tzw "profesjonalistów".
Ruch Chorzów Na początku wyglądało to fatalnie ale koniec końców skończyło się środkiem tabeli i spokojnym utrzymaniem. Dobrze, bo będzie można od czasu do czasu obejrzeć ekstraklasę na żywo. W&R!
Ekstraklasa Cieszy brak mistrzostwa dla Legii którą dziennikarze pół roku wcześniej już utytułowali, zgubiła ich buta i pycha. Bardzo fajna postawa Jagiellonii w tym sezonie, aż szkoda że sędziowie na koniec takich ich przekręcali bo powinni być vicemistrzami. Jeżeli chodzi o spadkowiczów to jak dla mnie też się to fajnie ułożyło. Z wiadomych względów radość sprawił mi spadek GKSu Bełchatów, a spadek Zawiszy jest za karę walki Pinokia z kibolami. W I lidze kasy od c+ nie będzie, więc ciekaw jestem co zrobi Osuch. Rywale mniej prestiżowi więc stadion będzie jeszcze ciężej zapełnić, a na dogadanie się z kibicami chyba nie ma co liczyć. Są to zgodowicze ŁKSu więc w sumie ich sytuacja mnie nie martwi.
Zdecydowanie się żale. Bo zawsze najważniejszy jest Widzew, a w nim teraz kiepsko się dzieje.