Re: "11" sezonu 2014/15 w Europie

Awatar użytkownika
szefu91
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 65

Re: "11" sezonu 2014/15 w Europie

Post autor: szefu91 » 30 cze 2015, 15:05

Niech będzie, chociaż pamiętam że za Di Mateo i Beniteza (hehe) Chelsea grała dużo bardziej ofensywnie i tam Hazard specjalnie również dupy nie urywał. Idąc nawet dalej - jego statystyki defensywne nie różnią się tak bardzo od Neymara (wiem, że masz na myśli zachowania kolegów z zespołu, ale trudno o to, gdy ma się fajne boki obrony, Fabregasa i D. Costę, potrafiących potężnie zagrać z kontry). W reprezentacji Hazard statystyki ma marne, w dodatku upokarzający Mundial, a tam przecież nie ma Mourinho czy smogu taktycznego Chelsea. BTW na razie cisza o Hazardzie w Realu, a gdyby była taka ochota to Perez by spokojnie wymienił gościa za Bale'a (który to był lepszy od Hazarda). Z mojej strony napiszę, że w życiu bym Neymara na Hazarda nie zamienił.
League pisze:Wiesz widziałem filmiki gdzie Fausto Rossi jechał Maicona u szczytu formy jak chciał;)
Mogłeś widzieć i filmiki kota grającego na pianinie, jednak w tym sezonie nie jest tak jak to starasz się opisać. Neymar bardzo poprawił się w tym aspekcie, nawet nie było potrzeby specjalnie kłaść się z Juve :)
MGiggs pisze:Chciałbym widzieć Messiego w Chelsea z taktyką MOU choćby w sezonie
On by nie dał rady ze Stoke :D
MGiggs pisze:Wyjezdzanie teraz ze statami Hazarda jest śmieszne.
Co jest śmiesznego, gdy podczas porównywania zawodników stosujemy także statystyki?

Wróć do „Piłka nożna na świecie”