Tylko potwierdziliście moją tezę, którą zacytowaliście. Znowu coś o PO w każdym zdaniu.
Jak już zaczynasz się wymądrzać i oceniać przejrzyj dokładnie czyjeś posty ok? Żeby Ci pomóc zwróć uwagę na moje dyskusje z korwinowcami np.z Mychalkiem. Czy tam rzekomo jednym moim argumentem był a po gorsze. I potem wróć i może odszczekasz swoje bzdury.
Jasne jest, że np. wspomniani owi fani Korwina mają prawo wyzywać PIS od socjalistów etc. ale jeśli robi to fan PO to zakrawa o jakąś kpinę. Jak już napisałem z pierwszą grupą mogę dyskutować i pochylać się choćby nad propozycjami PIS i argumentować na ich korzyść. Z drugą nie ma o czym gadać. Dziwka nie będzie mnie uczyć moralności. I dla nadgorliwego moderatora to nie jest porównanie dosłowne, a przenośnia.
Co do tabelki Wilmore:
Obecnie wynosi 811 mld. Ale tylko dlatego bo w 2014 roku rząd Tuska zajebał 150 mld z OFE. Gdyby nie to dług wynosiłby już Bilion złotych. Nie wspominając już o ukrytym długu, kasie której oficjalnie się nie liczy, tylko ukrywa w różnego rodzaju spółkach skarbu państwa.
Według fundacji Balcerowicza(to też Pisoowiec?

Ale tak tak to PIS chce zrobić drugą Grecję, Pis to socjaliści, rozdawacze etc.
Na kredyt to i ty Wilmorku byś chyba uzyskał u władzy takie liczby tzo?