Re: Ogólna dyskusja o polityce

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Re: Ogólna dyskusja o polityce

Post autor: MarcinW » 13 paź 2015, 18:30

Czy aby odpowiadasz na pytania zadane przeze mnie? Stosując twoją "logikę" :

Na podstawie obserwacji; jak wijesz się i wymigujesz od odpowiedzi wnioskuję, że jesteś upośledzonyo ażeby tylko odwrócić kota ogonem. Tak czynią ludzie z małych miasteczek i wsi, niekoniecznie wykształceni. Liznął taki socjologię, w 1/1000 otarł się o prawo (z racji programu nauczania) i udają mecenasa pełną gębą.

To tak jakby zwykły Kowalski obwieszczał wszem i wobec że jest Robertem Kubicą bo jechał autostradą 145km/h (pewnie nie masz prawka zatem podpowiem ci, że na autostradzie obowiązuje ograniczenie prędkości do 140 ).
Ależ oczywiście kolego. W końcu twoja twórczość jest taka merytoryczna, że jedynym twoim argumentem jest to, że Marcin kiedyś gdzieś tam coś powiedział na innym forum. Wiesz o mojej twórczości więcej niż ja sam co może trochę niepokoić, bo albo po prostu instyktownie podążasz za osobnikiem starszym, bardziej doświadczonym, inteligentniejszym lub mamy do czynienia z czymś bardzo niepojącym. W każdym razie zaczynasz się robić nudny, bo jeszcze na początku liczyłem na ciekawą wymianę argumentów tak teraz wiem, że na nic innego niż wycieczki dot. mojego wykształcenia, wiedzy życiowej, rodziców ciebie po prostu nie stać a że z gówniarzami nie warto dyskutować to pozdrawiam i powodzenia na studiach życzę :-)
Ostatnio zmieniony 13 paź 2015, 18:32 przez MarcinW, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”