Wiem, wiem. Po prostu zawsze mnie bawi fakt, że fuzję zaliczyły kluby oddalone o 300 km od siebie.
(poznaniakowi w sumie nie wypada wytykać fuzji które były nastawione na to aby jeden klub - na przykład Amica Poznań - pozostał w ekstraklasie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 12 sie 2025, 10:58
Wiem, wiem. Po prostu zawsze mnie bawi fakt, że fuzję zaliczyły kluby oddalone o 300 km od siebie.
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 12 sie 2025, 11:02
A co powiesz na fuzje na linii Piotrków Trybunalski - Szczecin? Odleglosc wg map google dla samochodow to ponad 500 km
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 12 sie 2025, 11:11
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 12 sie 2025, 11:12
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 12 sie 2025, 11:12
Serio? Na pewno slyszales o brazylijskiej Pogoni Szczecin. To jest wlasnie skutek tej fuzji choc bardziej dlugoterminowy. Antoni Ptak spakowal swoj cyrk z Piotrkowa i przeniosl sie do Szczecina. Tutaj to mozna by elaborat napisac, bo wiadomo jakie to byly czasy.
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 12 sie 2025, 11:19
Boromir
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 12 sie 2025, 11:46
Mhm - a problemy finansowe oraz korupcyjne miały skutkować potencjalną degradacją.
venomik
cloner
19B10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 sty 2026, 21:55
Wieczysta Kraków domowe mecze Betclic I ligi w rundzie wiosennej będzie rozgrywać na ArcelorMittal Park w Sosnowcu.
Pierwotnie Wieczysta miała rozgrywać domowe mecze wiosną na Synerise Arenie w Krakowie.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 18 sty 2026, 22:04
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 sty 2026, 22:09
Będą wykręcać do końca życia. Facet głupiutki, naiwny, myśli że to co słowem się dogada to wchodzi w życie. Wisła walczy o awans, chcą mieć dobrą murawę, nie będą jej rywalowi udostępniać, mimo wstępnego dogadania się.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Precel » 18 sty 2026, 22:10
Precel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 18 sty 2026, 23:07
Boromir
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio