Ja to zmieniam i zapominamSesto Elemento pisze:Wiesz ja chyba jednak podziękujęZostanę przy Chelsea albo The Reeds
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 sty 2014, 21:50
Ja to zmieniam i zapominamSesto Elemento pisze:Wiesz ja chyba jednak podziękujęZostanę przy Chelsea albo The Reeds
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 27 sty 2014, 21:51
Już się nie chwal, ja jestem chyba w piątejTomusmc pisze:dodam, że Juve jestem w końcu w drugiej lidze online
Sesto Elemento

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 sty 2014, 21:57
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 27 sty 2014, 21:58
Sesto Elemento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 sty 2014, 22:01
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 sty 2014, 22:03
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 sty 2014, 22:09
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 sty 2014, 22:24
Pierwsza rzecz jak chcesz grać swoim stylem mając napastnika pokroju Giroud? Przecież tam taktyka jest jedna. Wrzutki i gole padają jak domy w Czeczeni. A Ty ze mną ile razy wrzuciłeś piłkę? Ani razu z gry.Tomusmc pisze:Arsenalem, który miecie nie da się za dużo zrobić
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 sty 2014, 22:27
Bo ja nienawidzę takiej taktyki. Tym bardziej w Fifie, gdzie trzeba wrzucać 10 razy żeby ta jedna wpadła. Wierz mi na słowo, że w tych wszystkich meczach wrzucałem dużo, a nic z tego nie wychodziłobartbuks pisze:Pierwsza rzecz jak chcesz grać swoim stylem mając napastnika pokroju Giroud? Przecież tam taktyka jest jedna. Wrzutki i gole padają jak domy w Czeczeni. A Ty ze mną ile razy wrzuciłeś piłkę? Ani razu z gry.Tomusmc pisze:Arsenalem, który miecie nie da się za dużo zrobić
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 sty 2014, 22:37
Zagraj w 14Tomusmc pisze:Bo ja nienawidzę takiej taktyki. Tym bardziej w Fifie, gdzie trzeba wrzucać 10 razy żeby ta jedna wpadła.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 sty 2014, 22:40
14tke sprzedałem po paru dniach od zakupubartbuks pisze:Zagraj w 14Tomusmc pisze:Bo ja nienawidzę takiej taktyki. Tym bardziej w Fifie, gdzie trzeba wrzucać 10 razy żeby ta jedna wpadła.Tam w FUT lamy tylko tak grają. Identyczny system tak jak w 13 w FUT było z L1 i trójkąt. Teraz w 14 kupujesz szybkich skrzydłowych, napastnika pokroju Mandżukicia, Negredo, Benteke i rywal zamiast grać, to biega po bokach blokując Ci wrzutki, aby nie przegrać 0:5.
Wkurwia to, bo ja mam skład za 500k, a jak do tego dojdzie handicap, to składem za 10k Cię jadą jak szmatę.
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 sty 2014, 22:42
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 sty 2014, 22:53
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 sty 2014, 22:56
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 sty 2014, 23:03
Tomusmc
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin