Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 10 kwie 2023, 22:19
Cement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszek » 10 kwie 2023, 23:04
Hmm. No ciekawa propozycja. Spoko, mogę tak zrobić. Ale dam max 24 godziny na zgłoszenie się bo jak ktoś by dołączył to jednak bym wówczas wrócił to podziału na 4, 5 i 6 kolejkę.
Leszek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dunkel » 11 kwie 2023, 0:58
jak wrzuciłem tę pierwszą partię graną białymi do analizy, żeby zobaczyć, gdzie i jak faktycznie powinienem był atakować to wyszło mi coś niewiele ponad 91% skuteczności, także nie wiem, gdzie na chessie wyszło Ci 97%.
Dunkel
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dunkel » 11 kwie 2023, 17:00
Obczaiłem to, w różnych miejscach analizy są tak naprawdę różne głębie liczone, stąd różnica w wynikach.
Dunkel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 11 kwie 2023, 17:49
Dokładnie. Przy zwykłym wklejeniu partii na chess.com wyszło bodaj 94,1%, przy wrzuceniu ruch po ruchu już 97% a pewnie na głębszej analizie faktycznie może być mniej.
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszek » 11 kwie 2023, 17:57
Nie no, myślę że aż tak kombinować to już nie będziemy. Jak się do końca dnia dzisiejszego nikt nie zgłosi to zostajemy przy wstępnej decyzji. @Cement chyba niestety był nazbyt optymistyczny tutaj. Myślę że mała szansa że ktoś nowy się zgłosi bo już pod koniec zapisów przed startem dopytywałem i było z tym bardzo ciężko.
Leszek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 11 kwie 2023, 18:01
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 11 kwie 2023, 18:07
Cement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 11 kwie 2023, 18:09
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszek » 11 kwie 2023, 18:12
To ja się wstępnie chętnie umówię z Tobą właśnie na ten czwartkowy wieczór. Tym bardziej że akurat wtedy na pewno nie zagra z Tobą @Cement
Leszek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 11 kwie 2023, 18:12
Znów dość długo niestety, bo wyjeżdżam we czwartek i wracam 24-go (może wygospodaruję w tym okresie czas na partyjkę, ale trudno powiedzieć). Dlatego do jutra chciałbym coś zagrać.
Cement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszek » 11 kwie 2023, 18:16
Leszek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 11 kwie 2023, 18:17
Jutro jak najbardziej, byle przed LM oczywiście. 19:30, powiedzmy?Leszek pisze: ↑11 kwie 2023, 18:16@Cement a jak widzisz środę? Bo jasne, dziś to też opcja choć przyznam że obecnie jestem wyczerpany psychicznie po ciężkim i wkurwiającym dniu w pracy i jeszcze w dodatku uzupełniam deficyty w żołądkuA takie starcie wymaga też przygotowania mentalnego.
W ostateczności dzisiaj ale co np myślisz o jutrze?
Cement
Leszek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio