Wisła Płock (zbiorczy) - Strona 2

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 sty 2008, 2:52

Jarzinho pisze:Te transfery to chyab tylko spekulacje, przynajmniej w pewnej czesci.
franz pisze:że Gość Anonimowy w pewnym sensie forumowy nowicjusz tego nie wiedział to jeszcze OK ale guru i Jarzinho zaprawieni w formowych walkach weterani pierwszej linii frontu powinni to wiedzieć.

Dzieki, że jesteś, o jaki ja głupi. Juz myślałem, że powstał w Płocku Dream-Team.

Awatar użytkownika
Gość Anonimowy
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość Anonimowy » 13 sty 2008, 10:13

guru pisze: Duże wzmocnienie. Chciałem go w Legii. Szkoda, ze nasi go nie kupili.
Na drugą ligę byłby słaby?

Jeśli połowa tego to spekulacje to przepraszam, choć mogłem się domyślić :oops:

Awatar użytkownika
Kuba Fan
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba Fan » 13 sty 2008, 10:18

W Wisle są już : Adamski Gevorgian łuba Jacek Wiśniewski , Sobczak, Tomczak,

Magdoń Popek Marczak Cecot Nawotczyński będzie trudno ich sprowadzić mam nadzieje że z tej piątki. 2 pozyskamy

Wiśniewski Bartek jest bliski Płocka ...

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 sty 2008, 10:30

Kuba Fan pisze:Gevorgian
Ten zdaje sie jest tylko z przyczyn formalnych - zakonczylo sie wypozyczenie i prawnie jest graczem Plocka ale watpie aby pozostal na runde po tym co pokazal w kilku meczach Jagi, gdy byl w dyspozycji meczowej - moze Jaga nie ma tylu srodkow na tego gracza :think:

Tak czy owak chlpak w Plocku umiera pilkarsko smiercia naturalna jak wielu znokamitych na warunki poklskie grajkow - duzo wymieniac

Dla mnie nie maja szans na awans
Arka - ta juz wymieniana w ciemno od pocztaku sezonu - trener, $, nazwiska
Polonia W. - Co by nie mowic emerytalno-zoltodziobowa druzyna ale na awans powinno wystarczyc bo tacy gracze jak Kosmalski, Piechna, Liberda czy nawet Gilewicz w 2lidze sa gwarantem wynikow + jak na poslkie warunki wysmienity trener ktorym jest Wdowczyk, owszem kladzie sie cien na jego dokonana przez kryzys Legii ale najpierw on zrobil MP po ktorym pogubil sie z obcokrajowcami

Slask - w trakcie sezonu sciagneli kilku grajkow, ktorzy dobrze sie wkomponowali, doszedl stary-nowy coach, owszem zaskakiwali, potrafili rozniesc w pyl lub tez nie poradzic z outsiderami = baraz

A pozostaje jeszcze Lechia i Piast

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 13 sty 2008, 11:55

Jarzinho pisze:Dzieki, że jesteś, o jaki ja głupi. Juz myślałem, że powstał w Płocku Dream-Team.

Dobra, dobra nie bierz wszystkiego do siebie, pożartować sobie nie można? Tak tylko uwage zwróciłem żeby zamieszanie jeszcze większe nie powstało.
Kuba Fan pisze:Magdoń
Tego na pewno nie bo nie stać Wisły na Magdonia i jego kontrakt. Podobno ma odejść do Motherwell FC na razie jest tam na testach. Na Cecota i Popka tez nie ma większych szans.
czeher pisze:Dla mnie nie maja szans na awans
Zgadzam się z Czesławem. W tym sezonie w 2 lidze jest gigantyczna konkurencja i dużo mocnych drużyn, które mają szanse na awans Wisłą nie znajduje się w tej grupie.

Awatar użytkownika
Kuba Fan
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba Fan » 16 sty 2008, 21:58

Dawid Jarka , Bartosz Wiśniewski i Lukasz Nawotczyński są bliscy podpisania kotraktu z Wisłą

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”