Liga Haxball - nagrody indywidualne - Strona 2

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 763

Re: Liga Haxball - nagrody indywidualne

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 07 mar 2011, 17:45

Bramka
maestro - mój mentor :P i to w dosłownym sensie (on wie o co chodzi),
RealFan - za początek sezonu i za końcówkę - już w sparingach przed tym ostatnim meczem wiedziałem, że to będzie kwestia 1 błędu w spotkaniu (albo żadnego - przecież raz graliśmy 17 minut mecz 5-minutowy, chyba że to był maestro :P tak czy siak wiele sparingów po dogrywce się rozstrzygało) i że o mistrza będzie ciężko. Tym razem błąd popełniłem ja.

Obrona
byłby petr (aczkolwiek w pewnym momencie zaczął grac bardziej ofensywnie, pewnie zobaczył, że w końcu można sobie pozwolic na sytuacje 1v1 przeciwników :lol: ) , ale dam Kamila, bo zasłuje na nagrodę a w ataku mam inne typy

Atak - oba typy za końcówkę sezonu
Aker - bo pod koniec prawie w każdym sparingu ładował mi jakąś bramę, co nie ukrywam, że mnie trochę frustrowało :P
Vianuch - przez cały sezon i w sparingach nie mógł mi strzelic bramki (świeczki :P ) a wczoraj zrobił to w najważniejszym momencie (i sparingach po tym meczu :lol: ).

MVP - Chłopaczek/MVB za całokształt

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 73

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 07 mar 2011, 19:10

Fajny plebiscyt:) Moje głosy:
Najlepszy bramkarz:
Oczywiście o to miano rywalizowało 3 zawodników: Realfan, Maestro i Maciek_88. Maestro był w jednej rzeczy najlepszy z tej trójki, mianowicie bardzo dobrze wprowadzał piłkę do gry. Za to na linii spisywał się trochę gorzej niż pozostała dwójka i dlatego uważam, że wygrać powinien jeden z nich. Grali naprawdę na idealnie równym poziomie, mój głos idzie do RealFana, za ostatni mecz :)

Najlepszy obrońca:
W większości drużyn obaj zawodnicy z pola grali wymiennie, ale jeżeli trzeba wybrać jednego, który najlepiej udzielał się w defensywie to chyba petrdcm

Najlepszy napastnik:
Bardzo dobrzy byli Vianuch i Loczki (chyba to ten:D, bo Loki i Loker byli słabsi), mój głos wędruje do Loczkiego za mecz derbowy.

MVP
Tutaj wybór najcięższy. Aker- najlepszy w zwycięskiej ekipie.

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 07 mar 2011, 20:49

petrdcm pisze:MVP (najbardziej wartościowy zawodnik) Ligi Haxball :
Dwukrotny update gry w trakcie rozgrywek
Żarty na bok, fajnie by było jakbyś dopisał, kto wg Ciebie jest MVP, czy mam rozumieć, że brak?
Swoją drogą to nie wiem jak grają pozostałe ekipy, ale u nas jak z MVB atakowaliśmy to zawsze razem, jak bronilismy to również razem dlatego też ciężko mi jest powiedzieć kto jest typowym napastnikiem, a kto typowym obrońcą... Dlatego też podam po prostu dwóch najlepszych zawodnikow z pola moim zdaniem nie uwzględniając podziału obrońca/napastnik.

Najlepszy bramkarz:
Maciek_88 - mimo, że czasem udało mi się zmieścić piłkę w bramce to zawsze gdy broni Maciek to mam słabą skuteczność strzałów, bo doskonale realizuje swoje zadania, czapki z głów :witam:

Zawodnicy z pola:
Petrdcm i Vianuch - pakują w każdym meczu po kilka goli i ciężko ich upilnować. Miałem okazję zagrać z obydwoma w jednej drużynie podczas gierek towarzyskich to i podania i strzały na najwyższym poziomie nic tylko bić brawo :brawo:

MVP
Petrdcm - ostatnio jakby trochę słabszy okres, ale wciąż bardzo wysoki poziom gry. Od samego początku rozgrywek profesjonalne podejście do gier, a od połowy sezonu prawdziwa zmora bramkarzy, mimo tak jak już wspomniałem ostatnio lekkiej zadyszki to jednak nie można o tym zapomnieć, oj nie :naughty:

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 07 mar 2011, 21:19

Najlepszy bramkarz: i tu ogromny dylemat, rozpisze się troche. Maciek- do bramki Juve wszedł właściwie z marszu, nie wiedząc o co kaman i od razu grał na wysokim poziomie, z dużą pewnością siebie, później było jeszcze lepiej. Świetny przy wyjściach, nie do pokonania w sytuacji 1v1, do tego zajebista współpraca z resztą drużyny, zwłaszcza z Petrem, który chyba częściej od Arka grał w defensywie. Zrozumienie i wzajemna asekuracja naprawdę na najwyższym poziomie. RealFan- co mi utkwiło w pamięci, w zasadzie nigdy się nie podpalał, bardzo mało wyjść 'na przebój', które zwłaszcza po update źle się kończyły dla (innych) bramkarzy. RealFan zawsze grał konsekwentnie i wiedział jak się zachować w poszczególnych sytuacjach, bardzo mało improwizacji było w jego grze, to na plus. Do tego bardzo dobra gra przy rogach (wiadomo o co chodzi), trudno było go 'przepchnąć'. Wybór naprawde trudny, obaj grali na bardzo równym, wysokim poziomie. Coby nie mówić, pozostali bramkarze (łącznie ze mną) to co najmniej jedna klasa niżej. Swój głos oddaję na Maćka, bo chciałbym też docenić czas i pracę, jaką włożył, by osiągnąć swój poziom. Drużyna Juve chyba jako jedyna regularnie trenowała ;)

Najlepszy obrońca: Petr. Z Maćkiem w bramce stworzyli mur niemal nie do przejścia. Świetna asekuracja bramkarza, sam miałem przyjemność grywać z nim w jednej drużynie i dawał dużą pewność na tyłach, sytuacje podbramkowe ograniczał do minimum. Ogólnie swoją grą bardzo ułatwia zadanie bramkarzowi, a ja z wiadomych względów szczególnie cenie sobie te umiejętność :P

Najlepszy napastnik: tutaj wybór też jest trudny. Zagłosuję na BarceQzyna. Może nie typowy snajper ale cenię go za gre zespołową. Duży spokój w ataku, asystuje na nos, tworzy partnerom sytuacje, a kiedy trzeba sam ładnie wykończy. Partnerom gra się z nim dużo łatwiej, a mi jako bramkarzowi, przeciwko niemu właśnie grało sie najtrudniej. Na wyróżnienie zasługują jeszcze Aker i Róża.

MVP: Petr. Za wszechstronność. Nie ważne czy gra w obronie, czy w ataku, zawsze prezentuje sie bardzo dobrze.

To by było na tyle :)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 14 mar 2011, 19:07

podbijam

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 14 mar 2011, 19:09

maestro, przecież Ty chyba masz władze do przeniesienia powyższego spamu do tematu Ligi Haxballa?

done

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 cze 2011, 12:12

będzie jakieś podliczenie głosów ? :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”