Wielki mecz: MILAN - BARCELONA - Strona 2

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 21 paź 2004, 17:31

Tomusmc tak na mnie najeżdżasz na forum, a popatrz jak się wypowiadasz na temat Chłopaczka? Obrazasz go. jeszcze raz a na Twoje konto powędrują WP

Awatar użytkownika
Pawel18
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 21 paź 2004, 17:40

Jestem kibicem Juve ale wczoraj Milan pokazal ze jest swietnie poukladana druzyna z ktora bedzie kazdemu ciezko wygrac wedlug mnie druzyna kompletna kazda linia poczynajac od linii obrony po linie ataku znakomita. A co do barcy graja pieknie ale nie skutecznie i przekonalem sie wczoraj ze teraz barca przewyzsza real. Cos mi sie wydaje ze te druzyny zajda dale

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 21 paź 2004, 18:40

Tomusmc pisze:
Chlopaczek pisze:Ha ha uklony za co za wasza gre?W czym jest lepsze?W lidze gra jak w LM czyli piach a wygrywa.Nie martw sie kibice nie zapomna o tym ze pilkarze Juve daja w zyle.Tylko kibice Juve chcieliby zeby inni o tym zapomnieli ale tak sie nie stanie.Jestescie klubem oszustow i spotka was zasluzona kara.Na razie Milan prowadzi wiec nici z rozniesienia Milanu przez Barce.Pozdrowienia dla fana pharmacy team :lol:
Myslisz ze sie przejmuje? smieje ci sie w twarz! Milan wygrał 1:0 ale nic nie pokazał oprocz tego jak sie bronic! Barca miała dwie poprzeczki i grała 100 razy ładniej niz Milan. Ty jestes tak podniecony tym Milanem ze sie chyba masturbujesz na sama mysl o tym klubie. I pamietaj jest chcesz mowic ze Juve koksuje to mow to w czasie przeszłym bo teraz tego nie robią. Ja nie chce ukryc tego ze Juve brało doping bo tak sie stałop i juz. Nie obchodzi mnie ze takie prostaki mowia na Juve takie rzeczy! Pozatym jesli chodzi o mecze Juve w Serie A to grają bardziej widowiskowo niz ostatni mecz z Bayernem. Myslisz ze ogladales jeden mecz i teraz jak pieciolatek bedziesz myslal ze graja słabo? smieszny jestes koleś. A pozatym moze grac słabo a wygrywać zebys ty i inni podobni do ciebie kibice patrzeli jak Juve pnie sie w gore!
Prawda w oczy kole witaminki witaminki :lol: Masz chyba jakis dziwny telewizor skoro widziales ze Barca grala 100 razy ladniej niz Milan.Masz wzor na liczenia kto ile razy ladniej gral?Podaj prosze.A co obrazy mojej osoby.Masturbacja?Nie mierz innych swoja miara.Ja mam dziewczyne.Jakbys nie wiedzial jest to osoba plci zenskiej ktora jest o wiele lepsza niz prawa reka.Sprawdz kiedys polecam.Ogladalem wiele spotkan Juve bo Canal+ przeprowadza niekiedy transmisje z ich spotkan.Za malo mnie znasz zeby wydawac wyroki czy jestem prostakiem czy nie.Put your dick down Tomus.Forza Milan.

Awatar użytkownika
Wtajemniczeni_wiedzą
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 21 paź 2004, 18:43

mecz zapowiadal sie bardzo intersujaco ale jakos taki nie byl! bramka dla Milanu wpadla fuksem. Barca za ospale grala i dlatego takim wynikiem zakonczyl sie mecz, chociaz gdyby mecz zakonczyl sie troche pozniej to napewno wynik byl by z korzyscia dla Barcelony ktora pod koniec meczu grala naprawde piekny futbol. mysle ze Barca nie zasluzone przegrala gdyz Milan nic nie zaprezntowal, ale wygral i z tego powinnien sie cieszyc caly zespol.

Awatar użytkownika
Janusz Atlas
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janusz Atlas » 21 paź 2004, 18:52

Bardzo dobry mecz pomimo jednej bramki Szewczenki który leci śmiało po złotą piłkę. Wszyscy grali bardzo dobrze, szczególnie bramkarze i obrońcy obu ekip.

Awatar użytkownika
Robben
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 21 paź 2004, 19:41

Tak Szewczenko chce zdobyć złotą piłkę ale jest jeszcze bardzo dużo piłkarzy , którzy mogą mu ją odebrać np:Cristiano Ronaldo , Adriano.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 paź 2004, 21:41

Po pierwsze ja sie tu nie chce z nikim kłócić.
Po drugie przepraszam jesli kogos uraziłem.
Po trzecie nie powiedzialem do Chłopaczka prostak tylko do wszystkich którzy obrażają inne kluby w tym oczywiście Juve. O tym juz była mowa wcześniej.
Po czwarte to co pisałem było w nerwach bo Chłopaczek nie moze przystopować bo strasznie nienawidzi Juve a ja jako fan staram sie go bronic. Juz nieraz miałem z nim potyczki.
Po piąte wiem co to jest dziewczyna bo także ją posiadam.
Po Szóste z tą masturbacją to miało dodać troche pikanterii do nerwów.

Dziekuje i Pozdrawiam.

PS. Beckhs nie najezdzałem na Ciebie tylko próbowałem Ci wytłumaczyć pewne sprawy. Raz Ci nawet przyznałem racje. Wiec zakonczmy ta głupia debate :?

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”