To już wiem dlaczego nie wiedziałem o co chodzi
Mr.Chris
czubatka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 06 mar 2025, 22:49
Dostałem komunikat, że uB więcej nie będzie dostępny i niezbyt da się coś z tym zrobić niestety. Ściągnąłem te Operę GX, ale tak [ch**] przeglądarki dawno nie używałem. Ciężko jest mi się na nią przestawić i jednak Chrome > wszystko inne.
HMK
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 06 mar 2025, 22:56
Kumpel polecał kiedyś, pierwsze co mi przyszło do głowy, a od mojego wczorajszego postu nie zaglądałem do Domku i nie widziałem postów o Firefoksie. Whatever. Ogarnąłem dzisiaj jakiegoś uBlocka Lite, na rm.pl niezbyt działa, na Transfermarkcie już idealnie, więc dam radę jakoś już.
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 06 mar 2025, 23:20
Bo w kwestii przeglądarek najczęściej jest tak, że użytkownicy je zmieniają jak coś ich zmusi albo coś konkretnego ich bardzo przekona do spróbowania.
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czubatka » 07 mar 2025, 0:22
i screen:swiatpilki to samozwańczy król polskich forów piłkarskich, powstały w 2013 roku, który z pasją wierzy w jednoczenie kibiców poprzez ostre opinie i plotki z boiska na swojej tętniącej życiem platformie.
Swiatpilki smaży taktyki piłkarskie, kpi z wpływu kontuzji na IQ i bacznie przygląda się logo na koszulkach Realu jak jastrząb.

czubatka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 08 mar 2025, 19:48
matt_
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 mar 2025, 22:59
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 08 mar 2025, 23:03
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 mar 2025, 23:07
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 08 mar 2025, 23:27
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 mar 2025, 23:34
Normalnie bym to wysmial, bo pewnie daleko mi do TOP100, ale od paru lat jestem w tym "swiatowym skautingu" i pewnie zmieszcze sie gdzies w czolowce, jezeli nie liczymy skautow-karierowiczow, ktorzy dominuja rynek.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 08 mar 2025, 23:41
Aż sam się musiałem zalogować zarówno z ciekawości jak i z podziwuDr.Football1 pisze: ↑08 mar 2025, 23:34Normalnie bym to wysmial, bo pewnie daleko mi do TOP100, ale od paru lat jestem w tym "swiatowym skautingu" i pewnie zmieszcze sie gdzies w czolowce, jezeli nie liczymy skautow-karierowiczow, ktorzy dominuja rynek.
ddemon
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio