W Hiszpanii częściej, we Włoszech rzadko. Czasem bywał taką fałszywą "9", ale częściej był podwieszany pod kogoś, a i występy na skrzydle mu się zdarzały.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 19 lis 2021, 8:30
W Hiszpanii częściej, we Włoszech rzadko. Czasem bywał taką fałszywą "9", ale częściej był podwieszany pod kogoś, a i występy na skrzydle mu się zdarzały.
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 19 lis 2021, 9:11
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 lis 2021, 10:05
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 19 lis 2021, 10:58
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 19 lis 2021, 11:31
Opowiem z mojego prywatnego doświadczenia - jako nastolatek biegałem po wiejskich klubach (+2 sezonu w Odrze Wodzisław juniorka) jako napastnik/skrzydłowy. Kiedy grałem mecze jako środkowy napastnik to było to dla mnie najgorsze 80 minut (2x40) w tygodniu - przez cały mecz może 20 kontaktów z piłką, z czego 80% tyłem do bramki. Kilkanaście kopniaków/szturchnięć od obrońców. Wiecznie kryty przez dwóch. Kiedy grałem jako skrzydłowy, to gra była czystą przyjemnością, bo mogłem sobie hasać na szybkości po skrzydle, na obrońców trafiałem już rozpędzony, grałem, przodem do bramki.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 lis 2021, 11:34
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 19 lis 2021, 12:08
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fekalia » 09 sty 2022, 17:31
Nie odczytywałem wiadomości z tego tematu od ostatniego wpisu i trafiłem przed chwilą na Twój post. Troszkę mnie zdziwił (a kojarzę Cię i ceniłem z JP), bo raz, że sytuacja z tamtego spotkania prosiła się by wpuścić kogoś takiego jak Gianluca, a dwa - widzę, że kompletnie go nie cenisz. Ja natomiast wręcz przeciwnie (a latam za tym gościem od dawna - zdarzyło mi się obejrzeć go w Cremonese i w PEC, w Ascoli to już dość regularnie, rok temu w Genoi wszystko, dodatkowo wszystko na ME U19, wszystko na MŚ U20 i wszystko w U21 - sparingi, eliminacje, ME). Wg mnie, jeżeli chłopak sam sobie nie przeszkodzi (nie wiem co ma w głowie i jak u niego z etyką pracy) to może być reprezentacyjną dziewiątką na dekadę. Ma warunki fizyczne, technikę, rzuty wolne, potrafi uderzać z każdej pozycji - przewrotka, piętka, z dystansu, jest taki bezczelny, pewny siebie, silny z piłką przy nodze. Naprawdę materiał na TOP.
fekalia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 09 sty 2022, 17:50
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pinturicchio » 09 sty 2022, 17:59
Pinturicchio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 09 sty 2022, 18:01
Kojarzę ksywkę. Bob Marley w awatarze, czy coś pomieszałem?
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pinturicchio » 09 sty 2022, 18:08
Pinturicchio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 10 sty 2022, 18:40
sci
10
sci
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio