E-sport - Strona 13

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1396
Kibicuję: FC Barcelona

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 20 sty 2018, 23:31

Słabo Polacy, Szwedzi bardzo dobrzy dziś, a ten Krimz to już w ogóle mistrz. Ogólnie i tak ode mnie szacunek dla każdego, bo takie heady ładują niektórzy czasami, że nie wiem jak można w ruchu w ułamek sekundy tak załadować. :mrgreen:

Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Reputacja: 2321
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 20 sty 2018, 23:43

Oglądasz dalej Keres?
Gra w wykonaniu Virtusów to nic nowego. Dopóki nie zmienią TaZa i pashy (min. tej dwójki) to nic wielkiego już raczej nie osiągną.
Póki co drugi dzień MAJORA dla mnie dobry, G2 łatwo wygrało, Vega przegrało, szkoda tylko, ze QBF prawdopodobnie zamelduje się w 1x4 (mają bilans 2-0).

Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1396
Kibicuję: FC Barcelona

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 20 sty 2018, 23:51

Nie, po Polakach wyłączyłem, bo zaraz idę spać. Ja nie śledzę tak jak Ty, ale Polaków jak mogę, to obejrzę + półfinały/finały. Aż sam bym pograł. :whistle:

Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Kontakt:

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 21 sty 2018, 1:58

Qunatum Bellator Fire - Gambit Esports 19:16 (de_inferno)
Pierwszy mecz drużyn z bilansem 1-0 z wyraźnym faworytem, ale QBF zaskoczyło po raz kolejny, pierwszy raz około tydzień temu podczas kwalifikacji i dziś ogrywając zwycięzce krakowskiego MAJORA z lipca 2017. Wreszcie można było oglądać na tym turnieju dogrywkę, rosyjski team miał szansę nawet zakończyć ten mecz nawet w regulaminowym czasie, ale dali wyrwać sobie trzypunktowe prowadzenie i tym samym Gambit doprowadziło do dogrywki. Dosia i AdreN znów świetny mecz, w jutrzejszym dniu w takiej formie będą bardzo potrzebni Kazachom, bo raczej nie myślą oni odpadać już w pierwszej fazie turnieju w Bostonie. Po stronie Quantum Bellator dobra, drużynowa gra, choć najbardziej wyróżniał się waterfallZ.

Space Soldiers - Cloud9 16:13 (de_cobblestone)

FaZe Clan - Vega Squadron 16:3 (de_train)
Tu obyło się bez niespodzianki, FaZe bardzo dobrze weszło w ten turniej, najpierw poradzili sobie z fnatic, a dziś rozbili rosyjską organizację co tylko potwierdza ich bardzo wysoką formę. GuardiaNa w formie ogląda się fantastycznie, FaZe zrobio świetny transfer ściągając go do siebie w miejsce allu, bardzo dobrze wygląda też olof, a NiKo i rain w ostatnich tygodniach też świetnie strzelają. Jeden z faworytów po raz kolejny pokazał siłę. Zobaczymy co będzie jutro, bo przy odrobinie szczęścia w losowaniu mogą trafić na QBF co zapowiadałoby zapewne kolejną łatwą wygraną.

G2 - Team Liquid 16:8 (de_inferno)
Świetny początek w wykonaniu G2, było nawet prowadzenie 8:0, potem co prawda Liquid złapało kilka rund, ale na niewiele się to zdało. Kolejny raz pokaz siły Francuzów. Co mnie cieszy to G2 wreszcie gra mądrzej, można to zauważyć, chociażby poprzez ogarnianie miejscówek, bodyy sprawdza szczelinę przy A, a drugi z zawodników G2 go asekuruje, poza tym bardzo dobra decyzja o zagraniu eco po przegranej drugiej pistoletówce co w trzeciej rundzie drugiej połowy totalnie zaskoczyło Amerykanów, kiedy Francuzi wyszli na nich z Galilami. Do tego dodać cholernie ważną robotę wykonaną na bananie przez shoxa z Deagla. To był kolejny dobry mecz G2, choć czekam cały czas na mocniejszego rywala, który pokaże czy francuski team powalczy o coś więcej na tym MAJORZE. Po stronie Liquid fatalny jdm.

SK - mousesports 16:12 (de_mirage)
Napiszę tylko jedno - COLDZERA GOD. Brazylijczyk po wczorajszym słabszym meczu dziś pozamiatał.

Virtus.pro - fnatic 6:16 (de_inferno)
Dobra, wystarczy i Inferno na dziś jak i Cache'a wczoraj. Dawać potem Overpassa albo Cobblestone'a. Co do samego meczu to kolejny raz bardzo słaby występ Virtusów, fnatic zbudowało solidną przewagę i mimo oddania kilku rund Virtusom Polacy nie dali rady zrobić comebacku (swoją drogą przydałby się na tym turnieju jakiś porządny comeback wreszcie). O tym jak słaby mecz grali Virtusi wystarczy dodać, że po 6 rundach drugiej połówki VP zdobyło tylko 3 fragi o czym wspominał angielski komentator. Pasha beznadziejny, snax pod formą, szkoda go w tym wszystkim, bo Janusz potencjał ma bardzo duży. Fnatic z kolei po porażce wczoraj z mocnym FaZe zrobiło to co do nich należało i osiągnęło bilans 1-1. O wiele łatwiej będzie im walczyć o potencjalne wyjście z drabinki. Krimz dziś nawiązał do złotych czasów szwedzkiej ekipy, fantastyczny mecz.

BIG - Natus Vincere 1:16 (de_inferno)
ZNÓW INFERNO. :) Nie spodziewałem się, że BIG po wygraniu pierwszej pistoletówki zostanie tak zgwałcone. Niemców można pochwalić za fajnie przygotowane granaty na ten mecz, ale to było za mało na świetnie grających tego dnia Ukraińców. ElectroNic po bardzo słabym dzisiejszym występie dziś kilka poziomów wyżej. Dla przyszłości turnieju dobrze się stało, że to właśnie NaVi wygrało, ponieważ to znacznie mocniejszy team, a BIG poza poprzednim MAJOREM mnie nie przekonuje. Wtedy w eliminacjach do krakowskiego turnieju wyglądali bardzo dobrze co i pokazali na samym PGL-u, ale obecnie nic wielkiego swoją grą nie prezentują.

Astralis - North 16:14 (de_train)
Inferno zbanowane w przedostatniej kolejności, już się bałem.
Póki co najlepszy mecz tego turnieju, od wyniku 11:4 dla North do 16:14 dla Astralis. Drużyna dev1ce'a po rozpoczęciu drugiej połówki znacząco się odbiła i dzięki temu kończy drugi dzień z bilansem 1-1. Świetnie na tej mapie strzelali dupreeh i Kjaerbye, którzy wyrobili KDR bliskie 1.5. PS. trener Astralis jest zajebisty.

edit:
Jutro gramy tak
0-2
BIG - North
Virtus.pro - Cloud9
North raczej pewnie, Virtusi trafili średnio, mogło być lepiej mogło być gorzej, a samo C9 nie wygląda jakoś przekonująco, choc i Polacy nie powalają.
1-1
Space Soldiers - Gambit
Team Liquid - NaVi
Vega - mousesports
fnatic - Astralis
mouse są w świetnej formie i powinni sobie poradzić z Vega, Gambit i NaVi faworytami swoich starć za to fnatic-Astralis zapowiada się świetnie.
2-0
QBF - G2
Nie spodziewałem się, że będzie tak łatwo. Nie mam zamiaru lekceważyć Rosjan, ale G2 ma wyjątkowe szczęście w losowaniach. Zobaczymy co będzie w 1x4, bo jutrzejszy awans to IMO pewniak.
SK-FaZe
Wielki hit, mam nadzieję, że ten mecz będzie koło godziny 20, bo zapowiada się fantastycznie.

Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Kontakt:

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 22 sty 2018, 15:30

Vega Squadron - mousesports 3:16 (de_mirage)

Team Liquid - Natus Vincere 9:16 (de_overpass)

Quantum Bellator Fire - G2 Esports 4:16 (de_cache)
Pewna wygrana Francuzów i tym samym awans do ćwierćfinału i uzyskanie statusu legendy. Brawo! Mecz bardzo spokojny, pewnie rozstrzygnięta mapa na korzyść G2 co daje nadzieję, że uda się namieszać w końcówce MAJORA w Bostonie, Francuzi wreszcie zaczęli ogrywać słabsze teamy i to bardzo przekonująco, oby tylko tę dobrą dyspozycję przełożyć na fazę pucharową. Akcja kenny'ego w clutchu 3vs1 bardzo fajna.

fnatic - Astralis 16:8 (de_mirage)

BIG - North 16:12 (de_cobblestone)

SK Gaming - FaZe Clan 12:16 (de_cache)

Virtus.pro - Cloud9 7:16 (de_mirage)
xD tyle by wystarczyło, aby opisać ten mecz. Ciekawe czy zmiany nadejdą już po MAJORZE czy jeszcze jedna kompromitacja na IEMie w Katowicach i dopiero potem. Szacunek za te wszystkie lata gry w obecnym składzie, ale tu ewidentnie widać wypalenie materiału. Taz i pasha powinni być pierwsi do odstrzału. Na pewno wziąłbym do zespołu SZPERO, żeby VP wreszcie mieli normalnego snajpera, a nie zabawy z Jarkiem na snajperze.

Space Soldiers - Gambit 13:16 (de_train)

Mecze na dziś:
Space Soldiers - BIG (1-2)
QBF - mousesports (2-1)
Astralis - Cloud9 (1-2)
Team Liquid - Vega Squadron (1-2)
Gambit - SK (2-1)
fnatic - Natus Vincere (2-1)

Zwycięzcy par (2-1) awansują do 1x4 i uzyskają status legend, przegrani z tych par zagrają z wygranymi par (1-2) w trzech ostatnich meczach. Podkreślonych uważam za faworytów, choć mam sporo wątpliwości co do meczu Astralis-Cloud9.

Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Kontakt:

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 27 sty 2018, 0:47

Co za pizdy. Dramat, wstyd, kompromitacja. W takim tempie to najbliższego MAJORA wygrają za jakieś 3 lata.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 sty 2018, 15:30

http://www.polsatsport.pl/wiadomosc/201 ... do-kamery/

widzę że niewychowana bandyterka rodem z kibolskich trybun nawet tutaj się pokazuje, najgorsze że to nie kibic a zawodnik, niezły skandal

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 27 sty 2018, 15:31

XDDDDDDDDDD
Spoiler:

Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Kontakt:

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 29 sty 2018, 0:31

Oglądał ktoś finał pomiędzy FaZe a C9?

Najlepszy mecz od dawna, najlepszy finał odkąd oglądam CS-a. Emocje, comebacki, solowe akcje, top, top, top. Cieszę się, że to właśnie Cloud9 wygrało.

piter1223
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piter1223 » 29 sty 2018, 15:39

HMK pisze: Oglądał ktoś finał pomiędzy FaZe a C9?

Najlepszy mecz od dawna, najlepszy finał odkąd oglądam CS-a. Emocje, comebacki, solowe akcje, top, top, top. Cieszę się, że to właśnie Cloud9 wygrało.
Potwierdzam, mega dobry mecz!

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 722

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 04 mar 2018, 20:43

Guardian :O co on zrobił :O

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 04 mar 2018, 20:54

Co zrobił?

Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Kontakt:

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 04 mar 2018, 20:58

Wygrał ace clutcha czyli rundę 1 vs 5.
Oby fnatic to wygrało, dominacja FaZe jest już nudna.

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 722

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 04 mar 2018, 21:00

Mistrz! Ale Fnatic będzie miało problem chociaż dotrzymują tempa jak narazie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Kontakt:

E-sport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 05 mar 2018, 0:11

WIELKIE FNATIC!!
Dobrze się stało, że wygrali, FaZe jest nudne, nie przepadam za nimi i choć nie jestem jakimś wielkim fanem Szwedów to mocno im dziś kibicowałem.
Flusha genialny na trainie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”