Grupa B (Champions League) - Strona 14

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 24 lis 2006, 21:05

Sero pisze:O tak Adriano to naprawde silny punkt. Jeśli chcesz znać prawdę to mało kto w niego wierzy. Może się kiedyś przebudzi, natomiast niewiadomo czy jeszcze w Interze. Teraz powiedz ile widziałeś spotkań Interu w tym sezonie ? bo w tej chwili ty wzbudzasz uśmiesz politowania pisząc, że Ibra musi się przebudzić. Ale cóż łatwiej przeczytać sobie jedną opinię jednego z fanów i pisać głupoty.
Dobra znawco piłki będę oddawał Ci hołd,tak wiem,Ibrahimovic jest świetny,nie będę dyskutował,ponieważ narażam się na zniewage z twej strony, poniewaz nie obejrzałem fenomenalnych,cudownych,pięknych,zawsze emocjonująych i bajcznie atrakcyjnych dla kibica 17 meczó Interu w LM i Serie A.Rozumiem,że Ty dzięki swojemu nadzywczajnemu intelektowi odnalazłeś w nich niesamowity kunszt Zlatana,rozumiem,że od napstnika NIE OCZEKUJEMY GOLI,po co gole?Do czego one komu potrzebne?Niestety mylisz się mój drogi w tym,że nie widziałem żadnego meczu Interu,ale dobra pozostańmy przy twojej wersji JEST LEPSZA :lol: ,bardziej Cię satysfakcjonuje i w ogóle jest FAJNA.
Co do Adriano się zgadzam,może sięprzebudzi ze snu zimowego(ale to już chyba nie tylko zima tylo jeszcze jesień była jakoś,lato,wiosna...hmmmm....no cóz)
Skąd ten brak wiary w Adriano?Ile on bierze co tydzień z kasy klubu?100 tys euro?Przecież powinien dobrze grać....kompletny brak logiki,hehehehehhe :lol:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 25 lis 2006, 8:48

King_of_CKM pisze:Dobra znawco piłki będę oddawał Ci hołd

na kolana

King_of_CKM pisze:tak wiem,Ibrahimovic jest świetny,nie będę dyskutował,ponieważ narażam się na zniewage z twej strony, poniewaz nie obejrzałem fenomenalnych,cudownych,pięknych,zawsze emocjonująych i bajcznie atrakcyjnych dla kibica 17 meczó Interu w LM i Serie A.Rozumiem,że Ty dzięki swojemu nadzywczajnemu intelektowi
odnalazłeś w nich niesamowity kunszt Zlatana,rozumiem,że od napstnika NIE OCZEKUJEMY GOLI,po co gole?

Ibrahimovic ma 4 bramki przy 6 Cruza i 7 Crespo. To taki tragiczny wynik ? nie wspomnę już o asystach których ma ok. 5. Ale co tam lepiej zostać przy wersji choćby z Juventusu gdy strzelił 3 bramki w sezonie i zanotował pare asyst. Dlatego stwierdzenie
King_of_CKM pisze:Niestety mylisz się mój drogi w tym,że nie widziałem żadnego meczu Interu
Jest raczej chybione.

King_of_CKM pisze:Skąd ten brak wiary w Adriano?

Jeśli odemnie by to zależało, Adriano nie grał by już w Interze.
No, ale Moratti ma inne zdanie i ma do tego święte prawo.
King_of_CKM pisze:100 tys euro?Przecież powinien dobrze grać....kompletny brak logiki,hehehehehhe
hehe.
Adriano pracuje u niego w warsztacie przy obróbkach ręcznych, a tam mają dobrze płacone. Taka nagroda za dobrą grę.

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 25 lis 2006, 12:24

Sero pisze:Ibrahimovic ma 4 bramki przy 6 Cruza i 7 Crespo
Crespo ma razem 6 goli z LM i ligi włoskiej-- 1 gol LM superstrzelec :P i 5 w lidze włoskiej ale to nie jest temat ogólnie o Interze ale o grupie b w LM wiec Crespo strzelił tylko a moze (na jego obecne mozliwosci) aż 1 gola :P jedynie Cruz ma 3 gole ale to i tak za mało a co do Zlatana w LM zaliczył narazie 2 zółte i czerwoną i 0 goli -- naprawde swietny bilnas jak na atakujacego musisz sie pogodzić ze Inter nie gra olśniewająco a najwieksze gwaidy zawodzą(w LM)

dzięki ZAZA
Ostatnio zmieniony 25 lis 2006, 12:54 przez Meczetinio, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 lis 2006, 12:33

Sero pisze:Jeśli odemnie by to zależało, Adriano nie grał by już w Interze. No, ale Moratti ma inne zdanie i ma do tego święte prawo.

Sero uważaj bo ktoś znajdzie Twoje wypowiedzi z przed roku czy dwóch :P Tak było bardzie kolorowo. :wink: Zreszta Moratti w takim razie juz dawno chyba powinneń podziekowac ? bo ile razu juz go "wieszano"

Wszystkiego najlepszego Meczetinio :!: 15 urodziny to zawsze nie 14, wiec trzymaj sie - zdrowie i t d ! wciąz sie rozwijasz nie zmarnuj tego talentu :!:

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 04 gru 2006, 21:21

jak tam samopoczucia przed jutrzejszym meczykiem na AA :twisted: :?:

widze ze ladnie sie Inter rozpedzil...Bayern w sumie tez wychodzi z dołka

ostatnio pechowy remis z Gladbach :/ Bayern goni Werder...

Inter panuje w serie A, wiec spokojnie moze obrac kolejny cel...pierwsze miejsce w grupie...na dodatek przegrac poraz drugi z Mistrzem Niemiec...troche niewypada :wink: ...

to tak pokrotce...wiekszosc jest oczywista...

licze ze Bayern nie przegra, acha...Deisler w wyjsciowej jedynastce gwarant sukcesu :wink:

powodzenia...

ps. procz DSF leci gdzies jeszcze owy meczyk :idea:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 gru 2006, 21:31

ps. procz DSF leci gdzies jeszcze owy meczyk
Leci ten mecz jutro na DSF ? Czy znowu bedzie konferencja z wszystkich spotkan ?

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 04 gru 2006, 21:42

cloner pisze:Leci ten mecz jutro na DSF ?
Bayer Inter leci, a po meczu obszerny skrót ze spotkania Barcelona Brema, przynajmniej tak dzisiaj w Bundesliga Aktuell mówili

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 05 gru 2006, 9:01

Gomez pisze: procz DSF leci gdzies jeszcze owy meczyk

ART Sport 6
Canal+ Deporte 2
DSF Sport
ESPN Brazil
Mediaset Premium 1
NSport
Premiere Sport Portal
Sky Calcio 5
Sky Sport Italia 1
Sky Sports (UK) M/S 1
Sky Sports Xtra (UK)
Sport TV Multijogo
SuperSport 4 Nova
Viasat 3
Viasat Sport 2

Mecz ważny - w końcu o 1 miejsce w grupie. Inter kroczy od zwycięstwa do zwycięstwa i ostatnią porażkę jaką odnieśliśmy to spotkanie z ... Bayernem. Czas się zrewanżować. Jak wiadomo do Niemiec nawet nie pojechał najgorszy piłkarz Serie A Adriano :? PDPS ;) Dlatego znów trzeba liczyć na niezawodnych Crespo i Ibre (a jak nie oni to Burdisso). J.Cesar też jest ostatnio bardzo silnym punktem i ten mecz będzie dla niego dobrym sprawdzianem.

Podolski dalej leczy kontuzje ?

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 05 gru 2006, 11:35

Sero pisze:Podolski dalej leczy kontuzje ?
Wrocil do treningow ale nie zagra bo nie jest w pelni przygotowany do meczu ;) zagraja w ataku ostatnio w zyciowej formie Makaay i Pizarro ;) Deislera raczej tez zabraknie w wyjsciowej 11 ale z pewnoscia zobaczymy go na boisku predzej czy pozniej ;) jak juz wspomniano wczesniej mecz wazny z punktu widzenia dalszej czesci rozgrywek ale wiadomo ze Inter bedzie gral nie tlyko o 1 miejsce ale i o rewanz za 0-2 na San Siro :) dlatego nalezy sie spodziewac ze to Inter bedzie sie koncentrowal glownie na grze ofensywnej dajac szanse Bayernowi na skontrowani ich 8) remis Bawarczykom starczy i moim zdaniem jest to wynik ktory spokojnie sa w stanie osiagnac jesli tylko nie popelnia jakis kuriozalnych bledow w obronie i nie dadza sie zepchnac calkiem do defensywy ;) moj typ: 1-1 :P

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 05 gru 2006, 13:10

Ja raczej bym się ataku Interu od pierwszej minuty nie spodziewał. Zagramy pewnie tak jak w większości dotychczasowych spotkań czyli … spokojnie. Trudno powiedzieć jak ten mecz będzie się rozwijaj, mam nadzieję, że nie będzie takiej żenady jak w pierwszym meczu. Na pewno bramka na początku meczu dodałaby trochę kolorytu temu meczowi. Inter w tym sezonie spora strzela na początku więc nie jest to nie możliwe.

Jeśli chodzi o wynik to każdy jest możliwy. Jakoś szczególnie nie zależy mi na pierwszym miejscu w grupie. Można awansować z pierwszej lokaty i trafić na Barce na przykład. Jedyną drużyną jakiej nie chciałbym w 1/8 jest Chelsea. Bardziej zależy mi na rewanżu za pierwszy mecz ale tak jak pisałem podochodzę do tego meczu na luzie. Jeśli miałby obstawiać wynik to raczej byłby to remis. :wink: 1--1

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 05 gru 2006, 16:26

Mecz ciekawy, a jednak prawie o nic. Oba kluby pewne awansu. Coś czuję, że mecz zakończy się minimalna wygraną Interu lub remisem. Bayern gra bardzo nierówno, potrafią wygrać z Interem na wyjeździe, by przegrac u siebie z Hannoverem. Inter już nie przegrywa i jest "w gazie".

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 05 gru 2006, 16:46

Ebi wyjazdowa wygrana z Interem czy przegrana u siebie z Hannoverem wcale nie swiadczy, ze Bayern gra nierowno. Paradoksalnie, mecz we Wloszech byl w naszym wykonaniu bardzo slaby, a na Allianz zagralismy dobrze :lol:. Zabraklo tylko [albo az :?]skutecznosci :roll:. Przeciez Hannover praktycznie nie opuszczal swojej polowy :P.
spyrczak pisze:zagraja w ataku ostatnio w zyciowej formie Makaay i Pizarro
Nie powiedzialbym, ze Makaay jest ostatnio w zyciowej formie ;). Owszem, gra dobrze, dochodzi do sytuacji, szwankuje troche jednak skutecznosc. Jednak w zadnym stopniu nie umywa sie to do jego popisow w La Liga 8). A Pizarro? Jak na razie chyba jego najlepszy sezon w Monachium. Cos mi sie jednak wydaje, ze wkrotce Piza przestanie blyszczec [obym sie mylil :roll:].

Licze na zwyciestwo w grupie 8). Braki kadrowe sa na dzien dzisiejszy juz male, brakuje tylko Hargreavesa i Deislera z zawodnikow pierwszej jedensatki. Mam nadzieje, ze od poczatku wystapi dzisiaj Ottl w miejsce Demichelisa :roll:. Chcialbym tez zobaczyc kolejny wystep Deislera, ale gdzies tak od 60-70. minuty. Nie ma sensu na razie zbytnio przeciazac Seby. On ma jeszcze czas na powrot do pelnej sprawnosci.
Wydaje mi sie, ze mecz zakonczy sie remisem. Typuje 1-1.

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 05 gru 2006, 16:56

Zapewne 2-ugi najciekawszy wtorkowy mecz po Barcy z Werderem. Ja jako kibic Interu oczywiscie licze na zwyciestwo Interu ;] choc bedzie ciezko napewno zagramy lepiej niz w 2kolejce CL

jako kibic Interu, mógłbys się bardziej wysilić :roll: // fieldy

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 05 gru 2006, 20:16

Oficjalne składy:

Bayern: 1 Kahn – 2 Sagnol; 3 Lucio; 5 Van Buyten; 21 Lahm – 39 Ottl; 17 Van Bommel; 20 Salihamidzic – 31 Scheweinsteiger; 14 Pizarro; 10 Makaay.

Rezerwowi: 22 Rensing; 6 Demichelis; 8 Karimi; 19 Dos Santos; 24 Santa Gruz; 26 Deisler; 30 Lell.
Trener: Felix Magath

Inter: 1 Toldo – 13 Maicon; 77 Andreolli; 25 Samuel; 6 Maxwell – 21 Solari; 14 Vieira; 7 Figo; 4 Zanetti – 91 Gonzales; 8 Ibrahimovic

Rezerwowi: 12 Julio Cesar; 11 Grosso; 16 Burdisso; 18 Crespo; 19 Cambiasso; 20 Recoba; 23 Materazzi.
Trener: Roberto Mancini

Zaskoczył mnie Mancini wystawiając tylu rezerwowych. Widać oszczędzamy siły na Empoli :P

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 05 gru 2006, 20:20

Do meczu coraz bliżej, a tu cisza :shock: zapewne cisza przed burzą :lol:

Pół godziny do meczu i nikogo nie zdziwi mój typ na dzisiejszy mecz o 1. miejsce w grupie 8) Praktycznie od porażki na San Siro z Bawarczykami nie przegraliśmy meczu i to pewnie jest dla na in plus. Bayern gra ostatnio chimerycznie i przeplata bardzo dobre mecze ze słabszymi co odzwierciedla ich pozycja w Bundeslidze. Inter idzie pewnym krokiem po "mało ważne" :lol: Scudetto. Mimo rozdania prawie wszystkich kart w naszej grupie zapowiada się bardzo ciekawe spotkanie, którego zwycięzca zostanie zapamiętany, pewnie nie na bardzo długi czas, ale poza meczem Barcelony z Werderem to starcie w Monachium zapowiada się najciekawiej :twisted:

Dopiero teraz zobaczyłem składy :/ Chyba mimo zapewnień Manciniego o walce o 1. miejsce to ten skład będzie miał spory problem aby odnieść dzisiaj sukces w Niemczech :(

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”