Grupa B (Champions League) - Strona 15

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1463
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 05 gru 2006, 20:23

Zico_FCI pisze:Inter: 1 Toldo – 13 Maicon; 77 Andreolli; 25 Samuel; 6 Maxwell – 21 Solari; 14 Vieira; 7 Figo; 4 Zanetti – 91 Gonzales; 8 Ibrahimovic
:shock: jak Inter to wygra to Mancini jest geniuszem ... cieszy ze szase dostał wkonuc Maxwell bo Grosso gra piach ... Andreoli :D no no no ... dobrze ze zagra ma szanse sie rozwijac w takich meczach

FORZA INTER

oby nie było kompromitacji :P

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 05 gru 2006, 20:29

Ja jestem ciekawy jak to będzie wyglądało na boisku. Jakby nie patrzeć mamy w składzie jednego środkowego pomocnika (Viera, który za karki nie zagra w następnej kolejce logowej) i aż czterech skrzydłowych. Wydaje się, że Mariano zagra w ataku obok Ibry. Na bokach pomocy pewnie Figo i Solari, a Javier w środku pola.

Rzeczywiście w tym składzie trudno będzie walczyć o zwycięstwo, zwłaszcza, że Bayern wystawił najmocniejszych jakich mógł w tej chwili.

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 05 gru 2006, 20:37

Zico_FCI pisze:Na bokach pomocy pewnie Figo i Solari, a Javier w środku pola.
a mi sie wydaje ze jednak to Figo zagra na srodku jako taki ofensywny pomocnik a Capitano zagra na prawej pomocy ... ale bedzie jak pojedziemy takim składem z Niemcami ... widac ze Mancini nie prowadził zadnych słownych gierek przed meczem tylko wyniszczy Bayern składem jaki wystawił bo tego Magath napewno sie nie spodziewał

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 05 gru 2006, 20:40

Magath wystawił optymalny jak na tą chwilę skład, jednak Mancini zaskoczył kibiców i powystawiał paru rezerwowych, czyli oszczędza siły na ligę albo powpuszcza asów w drugiej połowie

Mecz zapewne będzie ciekawy, my nie możemy przegrać a Inter musi wygrać, aby zając pierwsze miejsce w grupie i grać pierwszy mecz w 1/8 na wyjeździe

Cieszę się, że zagra Ottl za Micho, który od końca ostatniego sezonu gra słabo i nie należy mu się miejsce w pierwszej jedenastce, co innego Ottl, chłopak uwierzył we własne umiejętności i zaczął grać na miarę prawdziwego Bawarczyka 8), miejmy nadzieję, że ze skutecznością tym razem będzie lepiej, bo jak oglądałem mecz z Gladbach to naprawę niedługo zaczniemy pod tym względem z Arsenalem konkurować, sytuacje mamy i to dużo, ale to na przeszkodzie stanie słupek albo poprzeczka albo Pizza zachce sam wykonywać jedenastkę itp.
to trzeba poprawić, bo tak dalej nie może być
mam nadzieję, że wygramy
Miłego oglądania wszystkim życzę

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 gru 2006, 22:07

Bayern miał przewage w pierwszej połowie, ale niewiele z tego wynikało, Makaay marnował sytuacje, choc nie miał jakichs klarownych.
Po jednej z kontr Inter trafił w poprzeczkę - dokładnie to Gonzalez.
pat znakomicie w odbiorze piłki - gorzej z konstruowaniem czegokolwiek, ale to ne jesgo rola przecież. Choc mimo wszystko mógłby lepiej podawać do przodu.
Oólnie , to mecz mnie znudził i nie ogladam II połowy

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 05 gru 2006, 22:38

trzeba zapomniec jak najszybciej o tym meczu ... Mancini cel osiagnał 1-1 dobry wynik ... Vieira jest niezastapiony ... dobrze ze trafił w 90 minucie ... czyli rekord bez porazki dalej szlifujemy :D ... szkoda młodego Andreoliego ... Makkay jest za bardzo doswiadczony i wykozystał złe zachowanie młokosa ... warto odnotowac ze Solari biegał dzis jak głupi ... :P remis nikogo nie krzywdzi ... teraz tylko czekac na losowanie ..

FORZA INTER !!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 gru 2006, 7:06

Przy takim skaldzie jaki zaproponował dzisiaj Mancini, to sadze, ze ten wynik to porazka Bayernu. Toldo, Samuel, Andreolli, Maxwell, Figo, Mariano to w tym sezonie raczje zawodnicy rezerwowi, a juz wiekszosc z nich napewno. Bayern wyszedł w najmocniejszym zestawieniu i nie potrafil ich pokonac, to poakzuje, ze pewnie jesli zagrało by wiecej na codzien podstawowoych zawodnikow, to Inter by pewnie wygrał. Widac, ze Inter ma mocna jak nigdy kadre, gdzie rezerwowi moga wywlaczyc nawet na wyjezdzie punkty. Mecz nie nalezał do tych, o ktorych bedzie sie duzo mowic.

Ciekawszy wynik za to w Lizbonie, Sporting przegrał zasłuzenie ze Spartakiem. Szkoda teraz Spartaka, ze tracił tak głupio punkty min. ze Sportingiem w Moskwie, z Interem takze tracili brmaki na poczatku meczu(widac maloskoncentrowani). Przynajmniej Wojtek bedzie grał nadal w Pucharach, a SPorting przegrał znowu batalie o UEFA z zespołem z Moskwy... Zaczeli faze grupowa w zaskakujacy sposob, jednak z meczu na mecz grali coraz gorzej i jak sie skonczyło widac.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 06 gru 2006, 8:25

Zico_FCI pisze: Jeśli miałby obstawiać wynik to raczej byłby to remis. 1--1
Tak typowałem wczoraj ale zakładając, że zagramy pierwszym składem.

Nie oglądałem meczu ale z tego co słyszałem i widziałem w skrócie nie było to najlepsze widowisko. Przy bramce dla Bayern błąd młodego Andreoliego, który chyba w ogóle w pierwszej drużynie Interu zagrał po raz pierwszy w środku obrony. Powinien zaatakować Makaaya od środka boiska i zmusić go do strzału lewą nogą. Podobno Bayern w meczu przeważał ale w skrócie nie widziałem jakiś groźnych strzałów w ich wykonaniu w światło braki.
Ze strony Interu to tylko chyba główka Samuela po wolnym, którą jakimś cudem wyciągnął Kahn. Strzał Mariana w poprzeczkę. Przy wyrównującej bramce ładne prostopadłe podanie Recoby do Grosso. Starzał Vieiry rękoma chciał chyba obronić Sagnol :lol:

W ligowym meczu z Empoli z tego składu zagra pewnie 3-4 zawodników. Szkoda trochę pierwszego miejsca ale z drugiego można trafić na Celtic :twisted: a wtedy mecz w TVP mamy bankowo. :P

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 06 gru 2006, 9:52

Jarzinho pisze:Przy takim skaldzie jaki zaproponował dzisiaj Mancini, to sadze, ze ten wynik to porazka Bayernu.
pewien niedosyt pozostaje...Makaay :roll: ...ale w ogolnym rozrachunku to my jestesmy najlepszym zespolem grypy B...wiec jakby nie patrzec remis zwycieski 8)
Jarzinho pisze:Bayern wyszedł w najmocniejszym zestawieniu i nie potrafil ich pokonac, to poakzuje, ze pewnie jesli zagrało by wiecej na codzien podstawowoych zawodnikow, to Inter by pewnie wygrał.
Deisler, Hargreaves, Podolski - jakby grali to dopiero byloby najmocniejsze zestawienie :idea:

Inter wygralby w normalnym skladzie :idea: nie wiem po czym to wywnioskowales :roll:

Awatar użytkownika
carekk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 06 gru 2006, 10:20

No nie wiem czy Inter by wygrał w najmocniejszym składzie jak na San Siro przegrał z Bayernem i Inter chyba grał w pierwszym zestawieniu nie :?:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 gru 2006, 10:42

Gomez pisze:Deisler, Hargreaves, Podolski

Deisler nie wiem, czy on jest podstawowym zawodnikiem Bayernu, raczje nie. Kiedys był, ale to byly czas gdy nie byl kontuzjwany. Hargreaves, przeciez on ma kontuzje, wiec go nei mozna brac pod uwage. Moze zle sie wyrazilem, moze w najmocniejszym dostepnym skladem... Co do Podolskiego to MNagath na niego zbytni nie stawia i gra Bayernu nie jest w wiekszym stopniu od jego obecnosci uzlaezniona. Bardziej od Makaaya i Pizzaro.

Po czym to wywnioskowałem, skoro mocno rezerwowy skald remisuje z Bayernem, ktory wg. mnie był w najmocniejszym dostepnym skladzie, to Inter grajac w skaldzie z 6 barkujacych podstawowych zawodnikow, powinien sobie poradzic.

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 06 gru 2006, 10:55

coco pisze:Makkay jest za bardzo doswiadczony
Czy za przekrecanie nazwisk jest WP :think:?
Jarzinho pisze:skoro mocno rezerwowy skald remisuje z Bayernem, ktory wg. mnie był w najmocniejszym dostepnym skladzie, to Inter grajac w skaldzie z 6 barkujacych podstawowych zawodnikow, powinien sobie poradzic.
Czy to znaczy, ze z Woernsem czy Deislerem w skladzie Niemcy wygraliby MS :lol:? Powiedz, ze tak :lol:. Prosze :rydzyk:.

Jarzinho nie wypowiadaj sie lepiej nt. czego, o czym nie masz pojecia. Piszesz, ze Deisler jest podstawowym zawodnikiem Bayernu, gdy nie jest kontuzjowany. Tak sie wlasnie sklada, ze Seba dopiero jakis miesiac temu wznowil treningi po [kolejnej :?] cholernie ciezkiej kontuzji kolana, przez ktora pauzowal pol roku. Mial nie grac do konca roku, ale Magath po trochu oswaja juz go z gra. U Was w Barcie od razu po polrocznej przerwie z powodu kontuzji nie wskakuje sie do podstawowej jedenstaski, prawda :roll:? Wiec co sie dziwisz ;).

Wynik mnie satysfakcjonuje. Taki rezultat obstawialem, wiec ciesze sie, ze tak sie skonczylo. Oczywiscie, moglo byc lepiej, gdyby obrona znowu nie zaspala :roll:. Ale z drugiej strony, bramke moglismy stracic juz pod koniec pierwszej polowy ;). Cieszy kolejny mecz z duza iloscia sytuacji podbramkowych i aktywnym wystepem Makaay'a. Dobry mecz van Bommela, Schweini znowu slaby. Jestemy 1. w grupie, to najwazniejsze. Teraz czekamy na 2. runde.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 gru 2006, 10:59

olson pisze:Czy za przekrecanie nazwisk jest WP
za umyslne tak, ale nie przesadzajmy - to raczej niewiedza, niż złosliwość.
olson pisze:Schweini znowu slaby
ja bym powiedział, ze był jendym z waszych lepszych graczy, dobrze bił rożne, wolne, tylko coś Makaay nie wykorzystywał za dużo.

Wasz najsłabszy gracz to IMHO van Buyten - dawał sie ogrywac jak dziecko.
olson pisze:Jestemy 1. w grupie, to najwazniejsze. Teraz czekamy na 2. runde.
na Barce traficie, zobaczysz

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 gru 2006, 11:04

olson pisze:Czy to znaczy, ze z Woernsem czy Deislerem w skladzie Niemcy wygraliby MS ? Powiedz, ze tak . Prosze .

:roll: :?:
olson pisze:Jarzinho nie wypowiadaj sie lepiej nt. czego, o czym nie masz pojecia. Piszesz, ze Deisler jest podstawowym zawodnikiem Bayernu, gdy nie jest kontuzjowany. Tak sie wlasnie sklada, ze Seba dopiero jakis miesiac temu wznowil treningi po [kolejnej ] cholernie ciezkiej kontuzji kolana, przez ktora pauzowal pol roku.

Nie rozumiem wogole o co ci teraz chodzi. Napisałem, ze Deisler jest podstawowym zawodnikeim, gdy nie jest kontuzjowany. Czyli teraz nie jest podstawowym... Wiec nie mozna uwazac go nadal za zawodnika kluczowego, wiec jego nieobecnosc(od poczatku) nie odbila sie na wyniku.

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 06 gru 2006, 11:08

filedy pisze: za umyslne tak, ale nie przesadzajmy - to raczej niewiedza, niż złosliwość.
Tylko pytalem. Przeciez jest 'pytajnik' na koncu :roll:.

Fieldy, Schweinsteiger jest na takim poziomie pilkarskim, ze dobrze bite rozne czy wolne nie wystarczaja, zeby nazwac jego wystep dobrym. Chlopak jest jednym z najszych najlepszych i najbardziej utalentowanych zawodnikow, wiec naturalnie wymaga sie od niego wiecej. Nie ma co ukrywac- w tej rundzie Schweini zawodzi, ale mam nadzieje [ba! jestem pewny 8)], ze na wiosne zobaczymy juz zupelnie inne oblicze Bastiana.
Co do Makaay'a- na razie duzo marnuje [juz od kilku dobrych meczy], ale jest przynajmniej widoczny, aktywny, latwo dochodzi do pozycji strzalowych. Skutecznosc w pewnym momencie sama przyjdzie. Mam nadzieje :lol:. Choc i teraz z jego dorobkiem strzeleckim nie jest. Ale zawsze mogloby byc lepiej :roll:.
fieldy pisze:na Barce traficie, zobaczysz
Aby dojsc do finalu trzeba byc w stanie pokonac wszystkich ;).

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”