Znamy pary 1/4 Ligi Mistrzów !!! - Strona 3

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 18 mar 2005, 19:06

No myśle że pomyślne losowanie dla Lyonu i są duże szanse na przejscie do kolejnej rundy.

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 18 mar 2005, 19:23

Moim faworytem po wyeliminowaniu Fc barcelony jest chelsea. Mecz milanu zapowiada sie ciekawie...

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 18 mar 2005, 22:33

Absolutny hit: derby Mediolanu. Drugi raz w pzreciągu trzech lat dojdzie do pojedynków Interu z Milanem w Lidze Mistrzów. Trzymam kciuki za Nerazzurich.

pozostałe pary(moje typy)

Liverpool- Juventus(Juventus)
Lyon- PSV (Lyon)
Chelsea- Bayern(Chelsea)

Gomół
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Kto wygra?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomół » 18 mar 2005, 22:38

Typuję, ze w finale będzie Fc Liverpool z Ac Milanem. I tak bedzie.
Cause we never walk alone and FORZA ITALIA.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 19 mar 2005, 0:52

INter - MIlan -tutaj mi obojętne kto przejdzie:D obie drużyny lubie:D
Liverpool- Juventus Liverpool...dawni niczego nie wygrali i sie im należy...
Lyon- PSV Lyon za mecz z Werderem(7-2):D
Chelsea- Bayern Chelsea..ale moze Bayern sprawi niespodzianke...

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 19 mar 2005, 9:46

Aby zagłosować na mecz Inter-Milan wystarczy wysłać sms-a o treści 3 pod numer 7198. Koszt sms-a wynosi 1,22 z Vat. Swoje głosy można oddawać do 24 marca.

Glosujcie Fani Interu i Milanu to obejrzymy meczyk w TV 8) :D

Awatar użytkownika
Ragazzo_Della_Juventus
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Re: Znamy pary 1/4 Ligi Mistrzów !!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ragazzo_Della_Juventus » 30 mar 2005, 10:10

vilden pisze: dobre jest tez to ze prawdopodobnie wedlug mnie odpadnie slaby juventus i milan ktory rownierz nie jest na tyle silny by sprostac rozchulanemu w lidze mistrzow interowi, bedzie slodka zemsta za derby mediolanu.
Czy ty widzisz co piszesz??? odpadnie Juventus ze słabym Liverpoolem który okupuje 5 pozycje w swojej lidze , gra beznadziejnie , a pozatym jest osłabiony na mecz z Juventusem!! i Milan który prezentuje obecnie najlepszy futbol w Europie bez Szewczenki pokonali 2 razy MU!! a pozatym widzę że kibic REALU jeszcze nie ochłonął po emocjach na Delle Alpi 3 tygodnie temu :D:D
vilden pisze:Liverpool prezentuje hiszpanski styl gry,
Taa to niech przyjadą i pokarzą ten hiszpański futbol przy obronie Juventusu , a pozatym wszyscy wiemy jak jużjedna hiszpańska druzyna skończyłą na Delle Alpi w tym sezonie! :twisted:
vilden pisze:nie moze nie do konca gorsza, ale w porownanie z pojedynkami realu z barca sa niczym
A mylisz się bo derby Mediolanu toczą sie zawsze do końca (no moze nei licząc tego 0-6 :D) a w ostatnim czasie w pojedynkach Barcy z Realem jest tylko jeden faworyt a derby Mediolanu są zawsze wyrównane! ale żadko Inter wchodzi bez szwanku

Awatar użytkownika
fabian
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fabian » 30 mar 2005, 19:35

Też myślę, że Juventus jest mocny, bo ma solidną obronę, z resztą tak jak Milan. Ja się cieszę, że Bayern gra 1. mecz z Chelsea na Stamford Bridge. Chelsea będzie musiała się odsłonić, a Bayern potrafi to wykorzystać.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 31 mar 2005, 13:56

Chelsea będzie miała trudną przeprawe z Niemcami, myślę, że będzie dużo goli w tym dwumeczu bo drużyny mają świetnych napastników mianowicie Drogba, Pizzarro i Guerrero. W dwumeczu PSV - Lyon, który mnie najbardziej interesuje) chciałbym aby wyszli holendrzy bo podoba mi sie ich styl gry. Juventusowi życze kompromitacji i odpadnięcia a w dwumeczu Milan - Inter niestety spodziewam się nudenj, defensywnej gry.

Awatar użytkownika
NowakKamil
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NowakKamil » 31 mar 2005, 13:59

/\/\yśle że PSv spokojnie wygra z Lyonem a Liverpool wygra z JUve
Chciałbym żeby " The Reds" Wygrali lige mistrzów ponieważ tam gra DuDi

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 31 mar 2005, 14:08

fabian pisze:Też myślę, że Juventus jest mocny, bo ma solidną obronę, z resztą tak jak Milan. Ja się cieszę, że Bayern gra 1. mecz z Chelsea na Stamford Bridge. Chelsea będzie musiała się odsłonić, a Bayern potrafi to wykorzystać.
chelsea wcale jakos mocno nie bedzie sie musiala odslaniac, a nawet jezeli poprowadzi otwarta gre z bayernem, to po prostu niemcy zostana zmiecieni, z barcelona w londynie chelsea pokazala co znaczy grac otwarta piekna pilke i bayern nie dorasta im do piet, poza tym patrzac na obroncow jednej i drugiej druzyny, terry, gallas, johnson, bridge, kontra lucio i nawet nie wiem kto jeszcze hehe wiadomo kto ma lepsze plecy, do tego bramkarze cech ktory obecnie jest najlepszym bramkarzem na wyspach a obok buffona, casillasa i valdesa najlepszy na swiecie kontra kahn, czyli powoli juz dziadzius, ktory mimo solidnej gry z czechem rownac sie nie moze, jego czas sie juz skonczyl :twisted: :twisted: poza tym patrzac na sile ofensywna niezwykle wazna przy otwartej grze drogba, gudjonsen, robben, cole, kezman, duff kontra pizzaro, makaay, guerrero

co do juve to oni wcale nie sa mocni, nedved juz nie ten, del piero juz dawno bez formy, a to oni sterowali tym genialnym zespolem starej damy z przed dwoch sezonow, jedyne czym moga sie poszczycic to obrona, ale sama defensywa niewiele zdzialaja, liverpool wbrew pozora ma wielka sile ofensywna i nawet sam geniusz gerrarda moze starczyc na sforsowanie muru w postaci cannavaro, buffona i spolki ale jak bedzie to sie okarze juz niedlugo :)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 mar 2005, 14:43

Gdyby patrzeć na sam skład Chelsea i to jak dobrze ułożona jest ta drużyna to można odnieść wrażenie, że są nie do pokonania ale przecież tak nie jest. Może to dziwnie zabrzmi ale ... trzeba zagrać bezbłędnie a wtedy szanse rosną. Jeśli Bayern nie popełni jakichś kluczowych błędów to ma szanse (chociaż mniejsze niż miała Barca chyba). Dobrze, że pierwszy mecz będzie na Stamford Bridge. Oby tam Bayern strzelił chociaż jedną bramkę i spróbował nie przegrać. Naprawdę wierze, że jest to możliwe ... ale chyba z czystej niechęci do Chelsea bo argumenty są po ich stronie. Chelsea śmiertelnie wykorzystuje błędy rywali i na to Bawarczycy muszą uważać. Barcelona natomiast pokazała, że można Londyńczykom strzelić bramkę (nie jedną nawet) więc dlaczego Bayern miałby nie podołać. Potrzeba troche szczęścia no ale tak jest zawsze.

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 31 mar 2005, 15:07

Ja mysle ze LM wygra Chelsea chociaz w dwumeczu Chelsea - Bayern kibicuje Bayernowi. Duze szanse ma takze Milan. Do ćwiećfinalu powinien tez awansowac Lyon i mam nadzieje ze Liverpool.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 31 mar 2005, 16:11

Chelsea- Bayern... nie przepadam ani za jedną, ani za drugą drużyną... z jednej strony chciałbym, żeby wyszedł jednak Bayern, bo Chelsea'y nie lubie bardziej :p z drugiej strony, jeśli Juve przejdzie Liverpool (o tym pozniej :p), to też bym chciał, żeby Juventus awansował do finału pokonując właśnie Chelsea... ale do tego jeszcze długa i kręta droga... bede chyba kibicował Bayernowi ale raczej przejdzie Chelsea

Liverpool- Juventus... ciesze się, że pierwszy mecz gramy na wyjezdzie. Liverpool jesli ma swoj dzien może postraszyć każdego rywala ale bedzie mocno osłabiony w tym meczu. pierwszy mecz nie bedzie pewnie zbyt ciekawy, a drugi?? to zalezy od wyniku pierwszego :p mysle, że w 1. bedzie remis albo Juve wygra może jedną bramką, skupimy się głównie na tym żeby nie stracić gola zapewne, a w rewanżu bedziemy już kontrolowali sytuacje i może wpadnie jeszcze pare goli i ten mecz bedzie ciekawszy...
FORZA JUVE!! :p

Inter- Milan... tu trudno wskazać faworyta... pewnie bedzie mało bramek w tym dwumeczu ale myśle, że przejdzie Milan i wszystko się rozstrzygnie dopiero w drugim meczu.

Lyon- PSV... w tym meczu jestem za Lyonem. grają ładną piłke i skuteczną... poradzą sobie z PSV ale w 1/2 z Milanem lub Interem raczej bedzie ciężko...

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 06 kwie 2005, 13:25

Lyon 1-1 jak dla mnie niespodzianka Myslalem ze Lyon wygra

Liverpool 2-1 tak jak myslalem

dzois nastepne 2 mecze

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”