Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 13 kwie 2025, 19:05
Delpiero14

Kuba199292
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 13 kwie 2025, 19:15
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 13 kwie 2025, 19:27
Trener układa drużyne, wie kto da radę a kto nie, tłumaczy zawodnikom gdzie mają się ustawiać i jak asekurować. Amorim tego nie umie, trwa przy swojej [ch**] taktyce, ściąga zawodnika który się odblokował i gra Duńczykami bez formy. Nie mogę uwierzyć że tak się wszyscy na niego nabierali i nabierają.
Bassu
Sh00t

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 13 kwie 2025, 19:31
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 13 kwie 2025, 19:38
Tennessee
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu2 » 13 kwie 2025, 20:02
No generalnie słabiutki ten skład Manchesteru, masa nieogranych dzieciaków, dużo pracy przed United i to nie na jedno okienko transferowe - ale po latach wielkich sukcesów to zrozumiałe, że przyszedł gorszy okres. Z tego dzisiejszego składu to poza Fernandesem i Yoro za potencjał, nie wiem kogo można by było wyjąć do topowego klubu, może tych młodych ziutków na ławkę.
Bernabeu2
Arro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 13 kwie 2025, 20:18
mi na euro ten mainoo sie w miare podobal, ale po komentarzach widze ze i on, i ten niby taki talenciak yoro, dostosowali sie do ogolnego poziomu ekipyBernabeu2 pisze: ↑13 kwie 2025, 20:02No generalnie słabiutki ten skład Manchesteru, masa nieogranych dzieciaków, dużo pracy przed United i to nie na jedno okienko transferowe - ale po latach wielkich sukcesów to zrozumiałe, że przyszedł gorszy okres. Z tego dzisiejszego składu to poza Fernandesem i Yoro za potencjał, nie wiem kogo można by było wyjąć do topowego klubu, może tych młodych ziutków na ławkę.
moody
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu2 » 13 kwie 2025, 21:15
Tak na oko problem tego United to pewnie m.in. fakt, że ciężko wyobrazić sobie gorsze warunki dla młodych chłopaków: presja ogromna, a takich liderów formacji to tam za bardzo nie ma. Vinicius potrafił przez 2 lata się wygłupiać wchodząc do ekipy gdzie grali Benzema, Modric, Kroos czy Ramos. Oglądałem momentami ten dzisiejszy mecz i bardzo dobrych, klasowych graczy nawet takie Newcastle ma sporo więcej.
Bernabeu2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojtekb » 13 kwie 2025, 21:21
Te United to jednak drużyna dla filozofów. W 2 godziny i 53 minuty potrafi człowiekowi odwrócić swiatopogląd o 180 stopni.
Wojtekb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 13 kwie 2025, 21:55
Takie Newcastle ma 20 punktów więcej w tabeli niż United, więc nie powinno to przesadnie dziwić
Zygmunt-1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 13 kwie 2025, 22:03
Ale co ma piernik do wiatraka? Jak rotujesz to wiesz, że musisz mieć godnych następców i chociaż kręgosłup. Nie byłem przed meczem w głowie Amorima, co to myślał że oprze wszystko na Eriksenie bez formy i Lidelofie na środku obrony a potem zdejmie Garnacho z bramką.Wojtekb pisze: ↑13 kwie 2025, 21:21Te United to jednak drużyna dla filozofów. W 2 godziny i 53 minuty potrafi człowiekowi odwrócić swiatopogląd o 180 stopni.
Mnie też odwrócili bo wieszczyłem jeszcze parę dni temu że widać światełko w tunelu. Niestety, był to pociąg na trasie Manchester - Newcastle.
Bassu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio