Plebiscyt Forumowy 2013 - Strona 4

Wszelkiego rodzaju rankingi, plebiscyty - zarówno dotyczące forumowiczów, jak i klubów i piłkarzy.
Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1396
Kibicuję: FC Barcelona

Re: Plebiscyt Forumowy 2013

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 30 gru 2013, 21:13

1. Najbardziej wartościowy forumowicz - Dr.Football1, pws, Morrow
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Carbon, Chemik, Sesto Elemento
3. Najsłabsze ogniwo forum - eloupikniqtu ['], SZOPEN, czarny samael
4. Największy piłkarski znawca - Dr.Football1, janop, fieldy
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Ebi, Magnum, szefu91
6. Największy dowcipniś - ubek, Chlopaczek, bartbuks
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? Kamil232, Mentor, Emerald, emdżej
8. Największy dziwak - rekinho, czarny samael, Professor Chaos
9. Najlepszy mod - maciek_88, maestro, fieldy
10. Najlepszy typer - czeher, aker, BaQ
11. Najlepszy avatar - Morrow, fieldy, Snipp_
12. Wydarzenie roku na forum - przenosiny strony, dyskusja stopki vs skarpetki, odejście lub coraz mniejsza aktywność niektórych osób
13. Kto poczynił największy postęp - EnJoy, DDK, masacra

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 763

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 30 gru 2013, 21:31

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - pws, Morrow, Doktor
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Carbon, Sesto Elemento, Seba82
3. Najsłabsze ogniwo forum - Chemik (za cechę, której nienawidzę u dzisiejszych gówniarzy - brak szacunku niemal do wszystkiego), ja (bo miałem pomagać w nowej odsłonie, a nie pykło)
4. Największy piłkarski znawca - Cement, Enjoys, Doktor
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - dużo by wymieniać, ale niech będzie bagg, Berele, Boromir
6. Największy dowcipniś - Chłopaczek (RIP), Boromir, Arwin (za przeróbki graficzne :) ), zapomniałem o rekonie - niech będzie wyróżnienie :)
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - niezmiennie El Intero
8. Największy dziwak - kaczy, Ebi, Damian
9. Najlepszy mod - fieldy, maestro, pws
10. Najlepszy typer - czeher
11. Najlepszy avatar - Kluchman, Morrow, Boromir
12. Wydarzenie roku na forum - przenosiny, skarpetki, zwierzenia w domku (nie tylko te ostatnie)
13. Kto poczynił największy postęp - metol stał się jedną z głównych lokomotyw forum, janop - podobnie, z tym, że bardziej strona główna i rzeczywiście włoski

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 31 gru 2013, 3:31

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - w tym roku nagrode musi zgarnąć piwus, bez dwóch zdań. Za to, że niemal w pojedynkę ogarnął ten burdel z przenosinami. Na początku chciałem też wyróżnić osoby, które najbardziej angażują się w rozwój nowej strony (podsumowania, fb, grafika, korekty, felietony, kąciki) ale ograniczając wybór do 2, z pewnością pominąłbym kilka wartościowych osób, dlatego w tej kategorii zostanie tylko piwus. Jednak cała redakcja odwala super robote :)
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Seba82, bo zawsze docenię ogarniętą głowę w tematach włoskich. Dalej Sesto Elemento i Chemik- na zachętę. Ten ostatni może chwilami jeszcze siano w glowie ale z pomoca forum ma szansę wyjść na ludzi i zostać całkiem konkretnym wychowankiem
3. Najsłabsze ogniwo forum - nie oddam głosu w tej kategorii, bo każdy coś tu wnosi. Nawet jeśli tylko zamęt, to jest to nasz zamęt, może irytacja, wku....nie, ale na dłuższą metę to też tworzy klimat i wspomnienia. Kiedyś nie trawiliśmy Zazy, a dzis najbardziej go brakuje, nietolerowany petr może nie zawsze w najlepszym kontekście ale średnio co kilka dni jest wspominany, kojarzy go każdy. Bez takich użytkowników też by 'czegoś' brakowało. nawet najsłabsze ogniwo jest częścią łańcucha ;)
4. Największy piłkarski znawca - Nie sztuką jest interesować się Barceloną, Juventusem czy Bayernem. Warto docenić ludzi, którzy mają nieco niszowe, troszke oryginalne zainteresowania. Doktorek za bazę małolatów, janop za Szkocję i Enjoy za Francje
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - zawsze żałowałem, że nie poznałem Jarzyny. Ale to już pisałem rok temu. Ograniczę się więc do aktywnych użytkowników. Loczkerson, Maciek i Doktor
6. Największy dowcipniś - kiedyś Tomachos umiał rozbawić. Z aktywnych (do niedawna), to wciąż Chłopaczek. No i Cloner, bo jego riposty czasem rozwalają.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - pamiętając dawne czasy, bez wahania Mentor i Jarzyna. Obaj dostarczyli wielu dobrych wspomnień odnośnie forum. No i mimo wszystko Zaza.
8. Największy dziwak - rekinho, chociaż tu bardziej pasowałaby kategoria najbardziej oryginalna postać. Można go lubić, lub nie. Trudno być obojętnym ale z mojej strony nie jest to nominacja negatywna, po prostu postać oryginalna i ciekawa, agresja i zadziorność przemieszane z humorem i inteligencją. Dobrze, że się pojawił. Na swój sposób dziwni są też Cloner i Ebi ale to tak z braku laku, mocno naciągane nominacje, oczywiście też nie są w żaden sposób negatywne.
9. Najlepszy mod - fieldy, Maciek, piwus. Komentarz zbędny
10. Najlepszy typer - czeher zdecydowanie
11. Najlepszy avatar - Kluchman i fieldy, za wiernośc zasadom. Nawiązując też do dzisiejszej dyskucji w domku- sympatyczna kobita w avku masacry.
12. Wydarzenie roku na forum - przenosiny
13. Kto poczynił największy postęp - z wiadomych względów najbardziej w oczy rzucił mi się włoski. Kiedyś naprawde trudno było pałać do niego sympatia, a teraz proszę, jedna z bardziej pozytywnych postaci jeśli chodzi o reprezentacje bianconerich. Na wyróżnienie zasługuje też Marcinhp- kiedyś postać anonimowa, ostatnio pisze więcej, z pożytkiem dla forum. Nikt wiecej mi do głowy nie przychodzi :)

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 73

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 31 gru 2013, 9:49

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Doktor (mega zaangażowany), Morrow (za elokwencję!), kaczy (mam takiego kumpla, który prawie się nie odzywa w towarzystwie, ale jak już coś powie, to to jest zawsze petarda, podobnie jest z postami kaczego!)
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - nie spędziłem w tym roku zbyt wiele czasu na forum, ale Carbon zapadł mi w pamięć, w dodatku trochę tych postów natrzepał.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Professor Chaos (największy mankontent w dziejach forum :roll:), Ebi (bez komentarza).
4. Największy piłkarski znawca - Doktor , Enjoy, Cement
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - mzatlanta, Aker, Keres, Chłopaczek, Bienias
6. Największy dowcipniś - Chłopaczek zapewne wygrałby tę kategorię, nawet gdyby ograniczył się do jednego postu rocznie.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - Chłopaczek, Mentor
8. Największy dziwak - kaczy, Cloner, rekinho (ale wszyscy w jak najbardziej pozytywnym tego słowa znaczeniu)
9. Najlepszy mod - Piwus, który ostatnio miał chyba ogrom pracy, maestro dobry człowiek, maciek_88 bo piłka jest okrągła, a bramki są dwie.
10. Najlepszy typer - Zwycięzca może być tylko jeden - Czecher , ale duże słowa uznania także dla janopa (za chłodną głowę), i Akera (Który końcówkę roku miał chyba tak fatalną jak ja).
11. Najlepszy avatar - Arwin , RealFan
12. Wydarzenie roku na forum - przeprowadzka
13. Kto poczynił największy postęp - rekinho, mzatlanta, wloski

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 31 gru 2013, 11:34

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - w tym roku tylko piwus
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - seba82, powiew swiezosci w temacie milanu
3. Najsłabsze ogniwo forum -
4. Największy piłkarski znawca -Enjoy, janop, Rossi
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - masacra
6. Największy dowcipniś - Snipp, Berele
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? -
8. Największy dziwak -
9. Najlepszy mod - Piwus, maestro, maciek_88
10. Najlepszy typer -
11. Najlepszy avatar -
12. Wydarzenie roku na forum - nowe forum
13. Kto poczynił największy postęp -

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 323

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 31 gru 2013, 12:08

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Doktorek, Fieldy, Morrow
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Carbon, Sesto, lukas_k
3. Najsłabsze ogniwo forum - drewniany sracz, Marq
4. Największy piłkarski znawca - Doktorek, Loczkerson, Janop
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Chlopaczek, Morrow
6. Największy dowcipniś - Chlopaczek, Babel
8. Największy dziwak - Piknik, rekinho
9. Najlepszy mod - maestro
10. Najlepszy typer - czeher
12. Wydarzenie roku na forum - przenosiny, virtual soccer, skarpetki
13. Kto poczynił największy postęp - Arwin

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5901
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 01 sty 2014, 11:32

1. Najbardziej wartościowy forumowicz - Dr.Football1-uwielbiam gościa za jego pasję piłki. Morrow-bez takiego rozmachu jak rok temu, ale wciż piszący posty na bardzo wysokim poziomie
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Carbon-pisze niegłupio i aktywnie rozkręca forum. Oby więcej takich. :brawo:
3. Najsłabsze ogniwo forum - Ebi-za 'ego forumowe' tak wielkie, że aż muszę zmnijszać zoom by czytać jego posty, SZOPEN-którego działalność nie niesie za sobą nic obiecującego, MGiggs-żeby nie spinał się tak w dyskusjach
4. Największy piłkarski znawca - Dr.Football1, fieldy-za jego staty, janop-podoba mi się to że prócz ogromnej wiedzy, podoba mu się odwrotna strona piłki.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Dr.Football1-na poważnie, przejechałbym kiedyś pół Europy żeby obejrzeć sobie z gościem mecz przy piwku.
6. Największy dowcipniś - Nie śmieszy mnie połowa postów w Zwale i nawet 1/3 w Złotych Ustach, natomiast często leżę po pojedynczyć tekstach które giną w akcji. Bez głosu.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? Kamil232, Emerald-pamiętam że z ta 2 fajnie mi się gadało
8. Największy dziwak -
9. Najlepszy mod - pws za ogar z przeprowadzką :brawo:
10. Najlepszy typer -
11. Najlepszy avatar - Alwin (z Walbeckiem w koronie)
12. Wydarzenie roku na forum - Przeprowadzka, Stopki vs Skarpetki, Virtual Soccer
13. Kto poczynił największy postęp - masacra-nabrał dużo ogłady, BasSu-walczy dzielnie, choć czasem motyką o słońce.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 01 sty 2014, 20:55

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -
Morrow - fachowa strona forum i strony głównej. Niesie nas do przodu, niesamowita praca
Doktor - tworzy klimat forum od kilku lat, bardzo tu ostatnio rodzinnie i to w większości jego zasługa. Nawet gdyby nie zasłużył całoroczną postawą, to musiałby się tu znaleźć za umiejętności wokalne.
Janop - jeden z kluczowych zawodników na głównej, większa aktywność na forum, zawsze warto przeczytać co ma do powiedzenia.

Kiepska kategoria, bo w tym roku tutaj powinno się znaleźć całe forum. Właściwie każdy dołożył swoją cegiełkę do naszego własnego miejsca w sieci. Jakbym miał zacząć wymieniać wszystkie osoby, którym chciałbym podziękować za pomoc, to nie dałbym rady. Od moderacji, gdzie ziarno zostało zasiane, przez redakcję ze starej strony, Autobusa, Diamena, Mentora, orzeua, Sammy'ego, Berele, Michała, Realfana,metola, piotrciesa, przez każdego kto wsparł nas finansowo... odzew był niesamowity i to jest Wasza zasługa, że w końcu jesteśmy na swoim.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Carbon, Sesto Elemento, bardzo szybko się zadomowili, reszta pisze na telefonie podczas pasterki
3. Najsłabsze ogniwo forum - nie widzę tu takich, jest parę prospectów, które widać, że szybko się wyrobią :P
4. Największy piłkarski znawca - Doktor, janop, Enjoy
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - grono się nie zmniejsza, jest stałe. Martwi coraj większa ilość zaobrączkowanych, którzy sami już nie mogą decydować o swoim losie, co uniemozliwia zlot :)
6. Największy dowcipniś - Chłopaczek, Ubek
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Chłopaczek, może wróci jak wygra tę kategorię, a bez lewaków nie ma forum,
Emerald
Kamil - powrotu do zdrowia
8. Największy dziwak - same pozytywne
9. Najlepszy mod - maestro za ogarnięcie śmietnika, który się zrobił na forum, fieldy, maciek
10. Najlepszy typer -czeher- wiadomo, Aker, BarcaQzyn za tasiemce
11. Najlepszy avatar - RealFan,
12. Wydarzenie roku na forum - skarpetki. Bez dówch zdań
13. Kto poczynił największy postęp - masacra, dobrze go widzieć więcej, janop, rekinho

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 02 sty 2014, 1:30

1. Najbardziej wartosciowy forumowicz: Doktor, fieldy i MvB, bo przyzwyczailam sie go wymieniac w tej kategorii od poczatku plebiscytu :)
Poza tym ciezko ograniczac sie w tym miejscu do trzech uzytkownikow, bo kwalifikuje sie tu znacznie wiecej osob, dlugo by wymieniac.
2. Debiut roku: Carbon, jako pierwszy jakos kojarzy mi się z debiutantami, Sesto Elemento- pozytywnie sie czyta, poza tym zaglada w temat o Atletico :D Nie bylo latwo wybrac ostatniego glosu, wiec rozdziele go miedzy lukasa_k i Chemika.
3. Najslabsze ogniwo forum:
4. Najwiekszy pilkarski znawca: Doktor- oczywiscie za wiedze z roznych lig i za to, ze jest kopalnia talentow :wink: . Poza tym znow ciezko oddac trzy glosy, bo Panowie na naszym forum stanowia prawdziwa pilkarska studnie wiedzy :beer: Moj glos powedruje wiec na janopa a trzeciej osoby nie jestem w stanie wybrac :?
5. Forumowicz, ktorego chcialbys poznac – Jak co roku musze wspomniec, ze pisze tu wiele naprawde fajnych osob, ktore warto by bylo poznac. Najlepiej zrobmy w koncu jakis zlot albo cos :mrgreen: W szczegolnosci wymienie jednak Doktora, w czym nie bedzie chyba niczego dziwnego, mozliwosc porozmawiania o Atletico bylaby kapitalna sprawa!
Poza tym kogos z kibicow La Liga :wink:
6. Najwiekszy dowcipnis: Panowie, na ktorych zwykle glosowalam jakos „zarzucili”, czy tez ograniczyli dzialalnosc :wink: Niech bedzie wiec Morrow i rekinho.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Wymienilabym Emdzeja, ale zdaje sie, ze wrocil- oby na stale :beer: Poza tym Kamil 232.
8. Najwiekszy dziwak: Chyba wszyscy mamy w sobie cos z dziwakow, czego probke dalismy w wakacje w temacie Mamusiu, czy ja jestem dziwny :lol:
9. Najlepszy moderator: Piwus- Przenosiny (i wszystko, co z tym zwiazane) naszego kochanego forum to jednak duzy wyczyn :beer: fieldy i maciek_88.
10. Najlepszy typer- Niestety nie orientuje sie w tym temacie :?
11. Najlepszy avatar- Krowka Realfana (przepraszam, ze po starym nicku, ale do nowego jakos nie umiem sie przyzwyczaic), bo chyba nigdy na Nia ( :wink: ) nie glosowalam, poza tym avatary Arwina, bo choc czesto sie zmieniaja, to za kazdym razem sa fajne i oryginalne.
12. Wydarzenie roku na forum: Oczywiscie Przenosiny!
13. Kto poczynil najwiekszy postep: Niestety, w minionym roku o wiele rzadziej niz zwykle mialam okazje odwiedzac forum, tak wiec nie jestem w stanie ocenic.

Ps. Troche mi brakuje w naszym plebiscycie kategorii Najbardziej pozytywny uzytkownik, bo to jednak co innego, niz MVP forum, czasami chcialoby sie zaglosowac na kogos, kogo sie lubi, kto pozytywnie sie kojarzy niekoniecznie uwazajac go za najwiekszego pilkarskiego znawce czy MVP bo ci uzytkownicy moga np. malo sie udzielac.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2151
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 02 sty 2014, 2:54

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - nie piszę tego z grzeczności czy coś ale naprawdę - z wyjątkiem kilku naprawdę drobnych ilości osób, wszyscy są najbardziej wartościowi, bo wszyscy nadają temu forum klimat, nawet, jeśli kogoś nie trawię albo mnie ostro denerwuje, to po prostu bez tej osoby też tego forum by nie było. Ale jednak jeśli mam wybrać trzech to: fieldy, piwus i Duch. Bo trzeba kogoś wybrać, serio, tylko dlatego, a piwusa w dodatku za kawał roboty, jaki odwalił przy przenosinach. Ale nie tylko on przecież.:)
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Sesto Elemento
3. Najsłabsze ogniwo forum - eloupikniqtu
4. Największy piłkarski znawca - Morrow, Dr Football, janop
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Dr Football, fieldy, duch
6. Największy dowcipniś - Chłopaczek
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Chłopaczek - nasze ugrupowanie lewicowe na forum dużo straciło na odejściu takiej gwiazdy :P. Mentor i Jarzinho - bo naprawdę dobre posty były w temach hiszpanskich i domkowych dzięki nim i to byly posty na poziomie raczej o Barcelonie.
8. Największy dziwak - rekinho, MVB i Cloner - za działalność w domku :P
9. Najlepszy mod - fieldy, piwus, maestro
10. Najlepszy typer - nie znam się
11. Najlepszy avatar - Kluchman - nieśmiertelna krowa :P
13. Kto poczynił największy postęp - metol - ogromna aktywność w porównaniu z przeszłością! masacra też dużo bardziej aktywny i dość sensownie

Jakbym mógł to wymieniłbym z 50 innych userów na każdą pozycję pewnie, ale nie mogę, a jakbym mógł to ten plebiscyt nie miałby sensu także wymieniam tych. :)

Awatar użytkownika
dexter12
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dexter12 » 02 sty 2014, 19:30

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Wyłamię się i nie zagłosuję na mainstream. :P metol, EnJoy, janop.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Carbon i Sesto
3. Najsłabsze ogniwo forum - raczej brak, bo każdy jest w czymś dobry, choćby w dostarczaniu beki swoim idiotyzmem.
4. Największy piłkarski znawca -Dr Football, Janop, Cement
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - rekinho, a jak jego to i ubeka :D no i wszystkich Milanistów.
6. Największy dowcipniś - ta sama para co wyżej i MVB
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Chłopaczek, Mentor
8. Największy dziwak - MVB, Cloner i rekinho, wszyscy oczywiście w pozytywnym znaczeniu
9. Najlepszy mod - piwus, maestro i maciek
10. Najlepszy typer - Duch, czeher,
11. Najlepszy avatar - EnJoy, Arwin, Mete
12. Wydarzenie roku na forum - skarpetki po kolana vs stopki
13. Kto poczynił największy postęp - masacra

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 03 sty 2014, 12:44

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Piwus, Fieldy, Doktor
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Sesto, Carbon
3. Najsłabsze ogniwo forum - Ebi
4. Największy piłkarski znawca -Dr Football, Janop,
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Piotrcies, MVB
6. Największy dowcipniś - MVB, Ubek
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Chłopaczek
8. Największy dziwak - Cloner i rekinho - ale zaznaczam, że w pozytywnym tego słowa znaczeniu :D
9. Najlepszy mod - Maciek, Fieldy, Piwus,
10. Najlepszy typer - Czeher
11. Najlepszy avatar - EnJoy, Morrow, metol
13. Kto poczynił największy postęp - sickstick, masacra

Awatar użytkownika
Minor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Minor » 03 sty 2014, 13:12

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Mete- mimo, że nie jestem fanem Milanu, to zawsze miło jest wejść do tego tematu i zobaczyć co pisze.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Sesto
3. Najsłabsze ogniwo forum - Sracz - wiadomo.
4. Największy piłkarski znawca -Kluchman, za rozległą wiedzę o la liga i utrzymywanie życia w temacie Realu.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -
6. Największy dowcipniś - Chłopaczek
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?-
8. Największy dziwak - rekinho, głównie za dwa oblicza :P.
9. Najlepszy mod - Piwus
10. Najlepszy typer - Czeher, Aker
11. Najlepszy avatar - Fieldy
13. Kto poczynił największy postęp - wloski

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 06 sty 2014, 20:51

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -
Morrow - zawsze spokojny, piszący długie i mądre posty. Imponuje elokwencją i wiedzą. Z przyjemnością czyta się jego posty
fieldy - trzyma pieczę nad forum i nie wyobrażam sobie by mogło go zabraknąć
janop - Podobnie jak Morrow imponuje wiedzą i spokojem. Pasja z jaką śledzi niszową czeluść piłkarskiego świata jest godna podziwu
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Sesto Elemento - dawno nikt nowy tak dobrze nie wtopił się w otoczenie na forum. Powiedziałbym, że przypomina mi moje początki, ale nie będę nieskromny :twisted:
3. Najsłabsze ogniwo forum -MGiggs i jego podejście, że kto ma inne zdanie to się nie zna, a bez ataków na innych posty się nie liczą
Bienias w sumie za to samo
4. Największy piłkarski znawca - janop za znajomość mnóstwa graczy i drużyn, o których większość ludzi nawet nie słyszała
Doktorek - za zamiłowanie do tak młodych talentów, że ja bym proponował go przebadać
czeher - za wiedzę pozwalającą golić bukmacherów
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - wybaczcie Panowie, ale tu może być tylko jedna osoba: mzatlanta. Kobieta kochająca piłkę to kobieta wymarzona.
6. Największy dowcipniś -
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- jakoś nie widziałem dawno Akera
8. Największy dziwak - zdecydowanie ubek, kaczy i rekinho
9. Najlepszy mod - fieldy
10. Najlepszy typer - czeher, Aker
11. Najlepszy avatar - Doktorek, Kluchman
12. Wydarzenie roku na forum - przemiana w Świat Piłki
13. Kto poczynił największy postęp - masacra

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 sty 2014, 22:20

Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP)
1. Doctore 37 głosów
Obrazek
2. Morrow 26
3. piwus 19

4. fieldy 15
5. Janop 11
6. mete 6
7. (L)oczkerson, MVB - po 3
8. bartbuks, Magnum, Cement, Enjoy metol - po 2
9. Boromir, cloner, seba82, mzatlanta, piotrcies, kaczy, duch - po 1

Debiut roku (Rookie Challenge )
1. Sesto Elemento 32 głosy
:brawo:
2. Carbon 29
3. lukas_k 16

4. seba82 11
5. Chemik 7
6. ubek, piknik, raf2, bebad, damianm, maxskr - po 1

Najsłabsze ogniwo forum
1. piknik 17 głosów
:ban:
2. Drewniany Sracz 14
3. Marq, Czarny_Samael po 6

4. MVB 4
5. Profesor Chaos, Chemik, Ebi po 3
6. rekinho, MGiggs, cloner, aafgan888 po 2
7. rkoeman, Babel, misio, Daaaamian, fan Ronaldinho, fieldy, ubek, Ozdobny, gilardino11, Realfan, sigane pepe, bagg po 1

Najwiekszy piłkarski znawca
1. Doctore 45 głosów
:smoke:
2. Janop 26
3. (L)oczkerson, Cement, Morrow po 12

4. Enjoy 9
5. Realfan 8
6. fieldy, Rossi po 5
7. Wilmore, Diamen23, Mete, Anders, Michał M po 2
8. Gall, metol, ryba82, czeher po 1

Forumowicz, którego chciałbyś poznać
1. Doctore 11 głosów
:pijemy:
2. Morrow, cloner po 5
3. fieldy, Enjoy, maciek_88, MVB, piotrcies po 3

4. Aker, Ci co grają w FIFE, Chlopaczek, (L)oczkerson, Arwin, bartbuks, ubek, piwus, wszystkich, ekipa z Domku, Magnum, Berele, mzatlanta po 2
5. BarcaQZYN, bagg, NoName, Szymon Fras, maestro, kibice Juve, Enjoy, rkoeman, Boromir, Sergek, wszystkich kibiców jeżdżących za swoimi klubami, franz, slim92, Wilmore, fanów Liverpoolu, Daaaamian, Realfan, fani Man Utd, Dudek, kaczy, Janop, fani calcio, Ebi, szefu91, Keres, masacra, Duch, rekinho, fani Milanu po 1

Największy dowcipniś
1. Chlopaczek 23 głosy
:roftl3:
2. ubek 15
3. MVB 7

4. rekinho 5
5. bartbuks 3
6. Morrow, cloner, Boromir, piknik po 2
7. Doctore, piwus, cru, Arwin, Snipp_, Berele, Babel po 1

Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?
1. Mentor 16 głosów
:|
2. Emdżej 14
3. Chlopaczek 13

4. Zaza, Kamil232 po 10
5. Krzysztof Jarzyna, Emerald po 4
6. Pisakk 3
7. Anders, Daaaamian po 2
8. ruchu w temacie Milanu, Akarin, Mistyk, MVB w formie, Łukasz_, mefiu, Babel, brylancik. Jarzinho, Paweł875, El Intero, Aker

Największy dziwak
1. rekinho 26 głosów
:badziewie:
2. Ebi 12
3. cloner 9

4. MVB 7
5. Drewniany Sracz, kaczy po 6
6. piknik 5
7. Czarny_Samael 4
8. Wilmore 3
9. ubek 2
10. Babel, red85, Bienias, czeher, cloner, Arwin, Marq, Profesor Chaos, Daaaamian po 1

Najlepszy mod
1. fieldy 37 głosów
:chill:
2. piwus, maciek_88 po 21
3. maestro 18

4. ubek 4
5. Krzysztof Jarzyna, Pisakk, Mentor po 1

Najlepszy typer
1. czeher 36 głosów
:idzze:
2. BaQ 9
3. Aker 8

4. Darkman 6
5. Minor 4
6. Duch 2
7. rzeźnik, bartbuks, Janop po 1

Najlepszy avatar
1. RealFan 21 głosów
:maruda:
2. fieldy, Arwin po 5
3. Cris7, Dudek, Morrow po 3

4. cloner, Duch, ubek, Mete, metol, Enjoy po 2
5. majer13, cru, Chemik, Sudden, Bassu, Lisek, piwus, ryba82, Carbon, Snipp_, Boromir, masacra, Doctore po 1

Wydarzenie roku na forum
1. Przenosiny strony 53 głosy
8)
2. SkarpetkiGate 16
3. VS, turnieje w FIFE po 5

4. odejście Chlopaczka, Bayern z potórjna koroną, koniec plebiscytu filmowego, nowy nick Realfana po 2
5. postępujący alkoholizm Doctore, skarpetki Doctore, Doctore znalazł pracę, dyskusja po 11.11, zmiana domeny na [ch**], powrót Drewnianego Sracza jako Fryderyk Szopen, BPU, kasacja konta sbQ, bartbuks się żeni, mniejsza aktywność userów, zwierzenia w domku po 1

Kto poczynił największy postęp
1. masacra 11 głosów
:beer:
2. wloski 7
3. Janop, Enjoy po 5

4. metol 4
5. orzeu, sickstick, marcinhp po 3
6. ddemon, Sesto Elemento, Bassu, Arwin, rekinho po 2
7. bartbuks, Obserwator (bo już się nie udziela), cloner, kaczy, fieldy, Sergek, Realfan, kibice Interu, Dudek, mzatlanta po 1

Dzięki za głosy :beer:

Zablokowany

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”