pewnie, ze robi wrażenie, kilka meczy widziałem, więcej skrótów z ligi, ja nic Kuszczakowi nie ujmuje - już w Hertcie pokazał, ze bedzie kiedys brany pod uwagę przez selekcjionera, choć Kiraly nie dawał mu uzo okazji do wystepów.j1mmy pisze:Co do Kuszczaka ile jego meczów miałeś okazję obejrzeć pewnie nie dużo? Pewnie ja też ale na 25 meczy 12 czystych kont w drużynie która spada do Championship to musi robić wrażenie
To, ze Kuszczak jest dobrym bramkarzem nie podlega dyskusji, ale pisanie, że jest lepszym bramkarzem od Jensa - to już nadużycie.
Martin Pellegrino pisze:fieldy napisał:
ale banialuki wypisujesz - a Lehmann teraz jest lepszy niz pół roku temu.
Eh... napewno nie.
to może pisz zrozumiale następnym razemMartin Pellegrino pisze:Źle to ująłem. Wybacz
i wcale Jens się nie przyczynił do awansu - druzyna gra w finale, a nad bramkarzem czuwa anioł stróżMartin Pellegrino pisze:W obecnej chwili owszem Lehmann wydaje się być w lepszej dyspozyji, ale to z prostej przyczyny: gra w CL i dojście do samego finału sprawiła, że Jens broni tak jak broni
bo piszesz głupoty. Pisz prawdę to będe ci rację przyznawał.Martin Pellegrino pisze:Czepiasz się
emoty zapomniałeś dodać, np takiejMartin Pellegrino pisze:Dla mnie nr 1 na świecie jest Kuszczak.
potem się dizwisz, ze się ktoś czepia.